«Το σπίρτο», η πολιτιστική ιστοσελίδα του Λάκη Λαζόπουλου



 
 

Το «Σπίρτο» (www.tospirto.net) του Λάκη Λαζόπουλου «ανάβει» για μία ακόμα φορά με σκοπό να «πυροδοτήσει» την τέχνη διοργανώνοντας το 1ο Low Budget Festival, δηλαδή το πρώτο φεστιβάλ μειωμένου κόστους, όπου καλούνται να παρουσιάσουν τις νέες τους παραγωγές δέκα θεατρικές ομάδες με συνολικά 60 ηθοποιούς στο ...Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου. 

Νέες θεατρικές τάσεις, σκηνοθέτες και ομάδες που ξεχώρισαν στη θεατρική σκηνή του τόπου συναντιούνται σε αυτό το φεστιβάλ, που φιλοδοξεί- σύμφωνα με τους διοργανωτές- να αποδείξει πως η φαντασία και το ταλέντο αρκούν για να ασκήσει κανείς την τέχνη του σε εποχές χαμηλού προϋπολογισμού. Οι δέκα παραστάσεις παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό και είναι αναθέσεις του www.tospirto.net. 

«Το πρώτο low budget festival από "το Σπίρτο" είναι γεγονός. Θα ακολουθήσουν και άλλα και φαντάζομαι κάτω από καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις», ανέφερε ο «ιθύνων νους» του φεστιβάλ, Λάκης Λαζόπουλος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.