«Η Μανωλίδου δεν είχε ανάγκη τα χρήματα. Eίχε ανάγκη από φίλους»


Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και σχολίασε τα...
τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και την προσωπική του ζωή.


Για την ηθοποιία: «Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τους εαυτούς μας τελικά, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μπήκα πολύ μικρός στην δουλειά, έχω κλείσει 20 χρόνια στον χώρο, και έχω μάθει κάποια πράγματα, δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να τα παρατήσω. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι για πολύ λίγους ανθρώπους τελικά. Εγώ γεννήθηκα ξέροντας πως αυτό είναι για μένα, είμαι αποφασισμένος να πεθάνω από την πείνα αρκεί να ζήσω σαν ηθοποιός. Ήμουν τυχερός, οι πιο ταλαντούχοι φίλοι μου εγκατέλειψαν την δουλειά γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν επαγγελματίες, αυτοί ήταν απλά καλλιτέχνες ηθοποιοί! Με στεναχωρεί ότι τα πιο οικονομικά προγράμματα παίρνουν την θέση διαφόρων σήριαλ και οι ηθοποιοί χάνουν την δουλειά τους»


Για τις γυναίκες: «Η γυναίκα που θα παντρευτώ πρέπει πρώτα από όλα να είναι καλή μου φίλη. Ζήτω στα προξενιά! Θα το φωνάζω και το εννοώ. Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν της μόδας. Δεν είναι το ζητούμενο να έχει κάποια συγκεκριμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά η κοπέλα που θα διαλέξεις στο πλευρό σου, άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Νίτσε είπε κάποτε: «Ηη γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να είναι μία γυναίκα με την οποία θα μπορείς να μιλάς πολύ» και συμφωνώ μαζί του»


Για την Ευγενία Μανωλίδου και την σάτιρα που δέχεται: «Οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν π λάκα, μην το παίρνουμε τόσο σοβαρα. Επιλέγει ο καθένας μας στην ζωή του τι θέλει να κάνει, η Μανωλίδου έχει σπουδάσει κλασική μουσική και από όσο ξέρω δεν είχε ανάγκη τα χρήματα για να κάνει αυτή την δουλειά. Μάλλον είχε ανάγκη από φίλους. Δεν μπορώ να καταλάνω πως μπορεί από την μία να διευθύνει μία ολόκληρη ορχήστρα και αό την άλλη να βρίσκεται σʼ ένα reality»


Για το σήριαλ «Νησί»: «Το τηλεοπτικό κοινό έιναι όπως ένα μωρό. Του δίνεις να φάει κάτι και το τρώει, έτσι και στο κοινό του δώσαμε στο Mega μια καλή δουλειά και την «έφαγε». Το «Νησί» είναι πολύ καλή δουλειά, θα μου άρεσε να βρισκόμουν και εγώ στην ομάδα, αλλά δεν χωράμε όλοι σʼ όλα, μην είμαστε αχάριστοι. Πάντως αυτό το σήριαλ δίνει μία λεπίδα σʼ εμάς τους ηθοποιούς ότι μπορεί τα κανάλια να καταλάβουν πως οι καλές δουλειές είναι που φέρνουν νούμερα και διαφημίσεις»


Για την κόντρα Βλοντάκη-Νέγκα: «Ο τρόπος του κύριου Βλοντάκη όσο και να εκνευρίστηκε από το σχόλιο της κυρίας Νέγκα δεν θα έπρεπε να μιλήσει έτσι. Το παιχνίδι δεν το έχω δει. Όταν πηγαίνεις σʼ ένα reality δείχνεις πως τα standards σου πέφτουν. Πας να βοηθήσεις ναι μεν φιλανθρωπικά αλλά μέσα από ένα reality! Και σε τελική ανάλυση, αν σε ενοχλεί κάτι φεύγεις, αν όμως το υπογγραμίζεις και επιμένεις να το αναφέρεις ίσως να θέλεις να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου!»

yupi