Ο Αναστασιάδης, το εξιτήριο και το …κόκκινο αίμα!

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα από το Αρεταίειο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ταλαιπωρία με την υγεία του.

Όπως δήλωσε ...
ο θεράπων ιατρός του, Σάββας Καδής, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση. «Ψες δώσαμε την τελευταία μονάδα αίματος, έγινε ο απαραίτητος έλεγχος αιμοσφαιρίνης το πρωί και όπως αναμενόταν, η αιμοσφαιρίνη ήταν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, έχει φάει κανονικά σήμερα μπορεί να κινηθεί, είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Με ειδική φαρμακευτική αγωγή των γιατρών του για οκτώ εβδομάδες και συστάσεις να τηρηθεί αυστηρά, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον κ. Καδή, ο κ. Αναστασιάδης θα υποβληθεί σε επαναληπτική εξέταση σε έξι με οκτώ βδομάδες για τυπικούς λόγους. «Είμαι αισιόδοξος ότι με την κατάλληλη θεραπεία δεν θα έχει οποιαδήποτε προβλήματα, μετά την ταλαιπωρία της υγείας του, λόγω γαστρορραγίας», κατέληξε ο θεράπων ιατρός του.

Ο κ. Αναστασιάδης είχε εισαχθεί αρχικά στο Γενικό νοσοκομείου Λεμεσού και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αρεταίειο, λόγω γαστρορραγίας.

Και η αρρώστια …χιούμορ θέλει!

Με την οξυδέρκεια και το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Νίκος Αναστασιάδης δεν παρέλειψε να τονίσει πως παρόλο που υποβλήθηκε σε μετάγγιση "κόκκινου" αίματος, εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε μυαλά! Ευχαρίστησε θερμά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «για την προσφορά κόκκινου αίματος από πλευράς Προέδρου Δημοκρατίας, ΑΚΕΛ και διαφόρων χρωμάτων των άλλων κομμάτων, πρόεδρο, αρχηγό αλλά και στελέχη της παράταξης και φίλους». Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ διαμήνυσε σε φίλους και αντιπάλους πως ούτε άιμα άλλαξε αλλά ούτε και μυαλά. «Αισθάνομαι άριστα στην υγεία μου, δεν έχω αλλάξει για λύπη μερικών ούτε μυαλά, ούτε αίμα για χάρη άλλων, παραμένω όπως ήμουν υγιέστατος με πρόθεση να επανέλθω», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο κ. Αναστασιάδης.
πηγη: