Μ. Φέκτερ: «Γραπτές εγγυήσεις από όλα τα ελληνικά κόμματα για να εκταμιευθεί η 6η δόση»

Η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, δήλωσε ότι «μόνον αφού έχουμε αυτή τη διασφάλιση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, μπορεί να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου».

Θέμα γραπτών εγγυήσεων για ...
μεταρρυθμίσεις, από όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, ύψους οκτώ δισεκατομμυρίων Ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα, θέτει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, σε δηλώσεις της πριν την έναρξη της αποψινής Συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, όπως μεταδίδει απόψε από τις Βρυξέλλες το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ).

Η κ. Φέκτερ δηλώνει πεπεισμένη ότι οι υπουργοί Οικονομικών θα ζητήσουν να υποστηριχτεί από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα η πολιτική μεταρρυθμίσεων και να κατατεθεί αυτό και γραπτά και ακόμη να αρχίσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις και να μην αναμένεται να περάσουν πρώτα οι εκλογές.

«Μόνον αφού έχουμε αυτή τη διασφάλιση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, μπορεί να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου», τόνισε χαρακτηριστικά η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών (του συγκυβερνώντος, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος), σύμφωνα με την αποψινή είδηση του ΑΡΑ από τις Βρυξέλλες.
πηγη: