Σε αναζήτηση προέδρου


   Στις 18 Οκτωβρίου 2010, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε λόγο για "αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού", αναφερόμενος στην παραχώρηση των μετοχών του (χωρίς κόστος) στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα.

Η έναρξη της ...
"νέας εποχής" στα διοικητικά δρώμενα των "πρασίνων" πανηγυρίστηκε από το σύνολο του κόσμου των "πρασίνων", που έκαναν όνειρα για "μεγάλα πράγματα".

    Σχεδόν δύο μήνες μετά και... σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Νικόλα Πατέρα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Με πιο απλά λόγια, η οικογένεια Βαρδινογιάννη εξακολουθεί να έχει τα ηνία του συλλόγου στην κατοχή της και αναμένεται με ενδιαφέρον η θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

    Επικαλούμενος τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και θέμα ενότητας, ο Νικόλας Πατέρας στη διάρκεια διοικητικού συμβουλίου έκανε γνωστή την παραίτησή του από την προεδρία της εταιρείας. Ο αντικαταστάτης του παραμένει άγνωστος και είναι επίσης άγνωστο εάν θα υπάρξει και μετά το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την προεδρία, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει, ζήτησε προθεσμία για να το σκεφτεί και θα απαντήσει την Πέμπτη.