VIDEO: Με αυτό το τραγούδι κλαίνε οι άντρες!

http://img.protothema.gr/F2AC99C9BD0CC9A09278356604FDAE8C.jpgΑν νομίζατε ότι μόνο οι γυναίκες κλαίνε στο άκουσμα ενός τραγουδιού, πλανάστε!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας PRS For Music, το “Everybody Hurts” των REM, που έρχεται από το 1993, είναι το τραγούδι που κάνει ακόμη και τον πιο σκληρό άντρα να κλάψει. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το ...“Tears In Heaven” του Eric Clapton και στην τρίτη, το “Hallelujah” του Leonard Cohen. 

Η έρευνα διήρκεσε παραπάνω από τέσσερις μήνες και έγινε ως εξής:  Οι ερευνητές δεν βγήκαν στους δρόμους για να κάνουν ερωτήσεις. Αντιθέτως, συγκέντρωσαν εθελοντές και τους ζήτησαν να ηρεμήσουν, να σκεφτούν όμορφα πράγματα ενώ στη συνέχεια τους έβαζαν να ακούσουν το κομμάτι που ζητούσαν. Το Everybody Hurts αναδείχθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες, σε υποψήφιο νικητή της ψηφοφορίας, καθώς λίγες νότες του ήταν αρκετές για να προκαλέσουν συγκίνηση ακόμα και στον πιο σκληρό άνδρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας PRS For Music, «Ένα καλό, δακρύβρεχτο τραγούδι είναι αυτό που οι στίχοι του μπορούν να συγκινήσουν ακόμα και τους πιο δυναμικούς άντρες και τελικά φαίνεται πως έτσι έγινε».

1.  Everybody Hurts' (REM)
2. 'Tears in Heaven' (Eric Clapton)
3. 'Hallelujah' (Leonard Cohen)
4. 'Nothing Compares 2 U' (Sinead O'Connor)
5. 'With or Without You' (U2)
6. 'The Drugs Don't Work' (The Verve)
7. 'Candle in the Wind' (Elton John)
8. 'Streets of Philadelphia' (Bruce Springsteen)
9. 'Unchained Melody' (Todd Duncan)
10. 'Angels' (Robbie Williams)