Ελπίδες Μπλάνκο για Πανιώνιο

http://www.supermpala.com/wp-content/uploads/2010/08/blanco_aek.jpg 
Χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την κατάσταση του Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής παρουσίασε βελτίωση στον τραυματισμό του. Στις 12:00 το Σάββατο θα μιλήσει τους εκπροσώπους του Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή και η οποία διεξήχθη στις 11.00 στους Θρακομακεδόνες. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Στο...
μέτωπο των τραυματιών Νίκος Γεωργέας και Νέιθαν Μπερνς έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Νάτσο Σκόκο και Σάνελ Γιάχιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας.

Καλά είναι τα νέα από την κατάσταση του Ισμαέλ Μπλάνκο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός παρουσίασε βελτίωση στον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Τέλος το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 10:30, το τέλος της οποία ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.