Βροχερός ο καιρός τη Μ. Πέμπτη

Άστατος θα είναι ο καιρός την Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες κυρίως ...... στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το πρωί πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση αναμένεται να σημειωθεί απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στην Κρήτη ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.