Υπόσχεται παιχταρά ο Τσάκας, τελειώνει η υπομονή των διοικούντων

Την ώρα που ο Βλάσης Τσάκας υπόσχεται στους φίλους του Παναθηναϊκού μία μετεγγραφή που θα κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει, τα μέλη της «πράσινης» διοίκησης ανησυχούν γιατί πρίγκιπα ακούν και πρίγκιπα δεν βλέπουν. 

To μνημόνιο έχει ...
υπογραφεί, ο οικονομικός έλεγχος προχωρά, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι στις 21 Νοεμβρίου ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έχει καταθέσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ.Τσάκα, ο πρίγκιπας όχι μόνο θα έρθει αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ετοιμάζει μετεγγραφική "βόμβα" για τον Ιανουάριο. Όπως δήλωσε στον Sentra FM: "Είναι ένα μεγάλο όνομα, από τα μεγαλύτερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ευελπιστούμε ότι μετά τις 17 του Δεκέμβρη ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας".

Πάντως, ακόμα και με τις επαφές σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, ο Δημήτρης Γόντικας αναγκάζεται να κρατάει μικρό καλάθι, καθώς πιέζεται από μέλη του ΔΣ. Το θέμα της Arboris Capital μπορεί να μην προχωρά αλλά η πόρτα παραμένει ανοιχτή, ώστε να λειτουργήσει ως σχέδιο β' σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση του Σαουδάραβα.