Angelina Jolie: Ηθελα να αναλαμβάνω κηδείες! - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεων συνέχεια από την Angelina Jolie. H διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μιλάει χωρίς φόβο και ταμπού για το σκοτεινό παρελθόν της και δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Αυτή τη φορά μίλησε στην ...
εκπομπή 60’ seconds για την αγαπημένη της μητέρα που την έχασε το 2007 αλλά και για το τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν ηθοποιός.

«Η μητέρα μου ήταν η πολύ καλή μαμά στον κόσμο. Παράτησε την καριέρα της για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Ηταν μητέρα πλήρους απασχόλησης. Δεν θα μπορέσω ποτέ να γίνω τόσο καλή όσο εκείνη. Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τον Brad είναι να μην δουλεύουμε ταυτόχρονα ώστε ο ένας ή άλλος να φροντίζει τα παιδιά μας», είπε η 36χρονη Angelina.

H ηθοποιός όμως εκτός από την μητέρα της μίλησε και το άλλο επάγγελμα που θα ήθελε να κάνει αν δεν την έχει κερδίσει η 7η τέχνη.

«Μπορεί να ακούγεται παράξενο, εκκεντρικό, και πολύ σκοτεινό, αλλά όταν είχα χάσει τον παππού μου είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θεώρησα πως όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο τρόπος με τον οποίο τον αποχαιρετούν οι δικοί του και η όλη διαδικασία, θα έπρεπε να προσεγγίζεται με άλλον τρόπο».

Η Jolie αποκάλυψε επίσης πως είχε κάνει και σχετικά μαθήματα. Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού στο cbs.

πηγη: