Εξακολουθούν τα προβλήματα σύνδεσης στο Skype

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioyJPaXx8RaBWCzry2Wwe1JUgXuo7EaQnLF04bcxl21eaLpQb62_lMUZX67fBqhmrJtNRbtumQ_ZTcCGAHJyA-ZqTEb208bq1YAQLId-ZuhiLFVckTpybPUrlwcQIFx_WzXkgSs-pDNBop/s1600/Italian+lesson+online+with+Skype.pngΠροβλήματα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας διαδικτυακής τηλεφωνίας Skype, παρά τις ...
διαβεβαιώσεις ότι το σοβαρό πρόβλημα που είχε θέσει εκτός λειτουργίας ουσιαστικά όλο το παγκόσμιο δίκτυό της από την Τετάρτη το βράδυ είχε διορθωθεί.

Σύμφωνα με το BBC, H αποκατάσταση του δικτύου γίνεται με βραδύ ρυθμό και οι μηχανικοί της εταιρείας ακόμα πασχίζουν να επαναφέρουν την υπηρεσία σε φυσιολογική λειτουργία. Το πρόβλημα έχει επηρεάσει αρκετά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο από τις 22:30 (ώρα Ελλάδος) το βράδυ της Τετάρτης.
Η εταιρεία δεν είχε αρχικά αποκλείσει την πιθανότητα ακόμα και κακόβουλης επίθεσης, ενώ αργότερα απέδωσε το πρόβλημα σε «ζήτημα λογισμικού» που έπληξε ζωτικά σημεία σε «υπερ-κόμβους» του δικτύου της.