O Λεμονής πλησιάζει στην «πλατεία»

http://www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2008/03/tklmn.jpgMια ανάσα από την επιστροφή του στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής, καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ είχε τις τελικές επαφές με τους «κυανέρυθρους».

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η ...
υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών του Κωνσταντίνου Τσακίρη στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Η οριστική θα γίνει με την έκδοση της άδειας από την Ε.Ε.Α. Στο μεταξύ, με ανυπομονησία περιμένουν προτάσεις για Κουμορτζί και Μανιάτη πια οι άνθρωποι του Πανιωνίου.
Τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ είναι τέτοια, που μόνο αν αποχωρήσουν και οι δύο άσοι των «κυανέρυθρων» θα καλυφθούν και... τρύπες στα ταμεία, αλλά και θα υπάρξει ουσιαστικά ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Πέρα από χρήματα, οι Νεοσμυρνιώτες θα επιχειρήσουν να πάρουν και αρκετούς παίχτες ως ανταλλάγματα.
Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να πουλήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό. Ετσι, πέρα από λεφτά, θα ζητήσουν παίχτες όπως οι Κλέιτον, Δημούτσος (από τους «πράσινους»), Ζαϊρί και Μήτρογλου (από τους Πειραιώτες), οι οποίοι όντως μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.