Κορυφαίος της Euroleague για τον μήνα Δεκέμβριο ο Διαμαντίδης - Δείτε το βίντεο

http://mypanathinaikos.files.wordpress.com/2010/01/912592_b.jpgΟ Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Euroleague για το μήνα Δεκέμβριο.


Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Euroleague για τον μήνα Δεκέμβριο κέρδισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, για τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, με τα οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του θεσμού, βρίσκοντας ...
τους πράσινους στην κορυφή του 4ου ομίλου.
  

Ο άσος του τριφυλλιού, που βρίσκεται στο Top5 δύο στατιστικών κατηγοριών (ranking και ασίστ), ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στις κρίσιμες τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του, που έκριναν κατά πολύ την πρωτιά στον όμιλο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το εκρηκτικό φινάλε που πραγματοποίησε στο παιχνίδι με την Ολίμπια στο κλειστό του ΟΑΚΑ, καταφέρνοντας να αποτρέψει μια οδυνηρή ήττα για τον Παναθηναϊκό, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
 
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε μέσο όρο τον μήνα Δεκέμβριο 14.8 πόντους, 50% ευστοχία στα τρίποντα (12 στα 24), 91.7% ευστοχία στις ελεύθερες βολές (11 στις 12), 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ανά ματς. Τέλος, ο μέσος όρος του Έλληνα πλέι μέικερ στην βαθμολογία index της Euroleague, ήταν 20,3.
Hero of the night
Ανέβηκε από Euroleague_Basketball. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
πηγή: