Ο Ζιλμπέρτο φέρνει Μάτος

http://mrtzo.yooblog.gr/files/2008/06/mattos_2008_6_3_8_53_30_b.jpgΠράσινο ενδιαφέρον για Φάμπιο Ρόσεμπακ και επιστροφή Μάτος στην Παιανία. Πως μπορεί να επιτευχθεί η επιστροφή του βραζιλιάνου άσου τον Γενάρη και τι ρόλο θα παίξουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκάμπριελ.

Τελικά όπως φαίνεται οι ...
ποδοσφαιριστές που έδωσε δανεικούς στην Βραζιλία ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνουν καλύτερα από αυτούς που έμειναν στην Ελλάδα, γεγονός που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές των πράσινων τον Γενάρη.
    
 Τα ονόματα των Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φάμπιο Ρόσεμπακ και Μαρσέλο Μάτος μπλέκονται μεταξύ τους και εμείς θα επιχειρήσουμε να ξεμπλέξουμε το κουβάρι...

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός έδωσε δανεικούς στην Βραζιλία τους Γκάμπριελ και Μαρσέλο Μάτος, με τον πρώτο να πηγαίνει στην Γκρέμιο και τον δεύτερο στην Μποταφόνγκο.

Έξι μήνες μετά οι δυο άσοι τα έχουν πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να εξετάζουν το ενδεχόμενο αγοράς τους από τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα ωστόσο μπερδεύονται, αφού οι πράσινοι φαίνεται πως επιθυμούν την επιστροφή Μάτος τον Γενάρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εξέδρα" μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν επαφές με την Μποταφόνγκο με σκοπό να "σπάσει" ο δανεισμός του Μάτος, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Βέβαια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, κάτι που δήλωσε και στην πατρίδα του.

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να πουλήσει τα δικαιώματα του παίκτη (ή ένα μέρος αυτών) και με τα χρήματα θα κινηθεί για έναν άλλο παίκτη.

Μεταγραφικό... τρίο

Η Βραζιλία παίζει και στο επόμενο μεταγραφικό σενάριο για το "τριφύλλι", αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την χώρα του καφέ ο Φάμπιο Ρόσεμπακ είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το καλό σε αυτή την υπόθεση έχει να κάνει με τον Γκάμπριελ, ο οποίος είναι δανεικός στην Γκρέμιο. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει ανταλλαγή του μπακ-χαφ των πράσινων με τον μέσο της βραζιλιάνικης ομάδας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα που είναι στο στόχαστρο της Γκρέμιο.

Ο Ρόσεμπακ είναι 29 ετών και συνδυάζει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι πράσινοι για τη μεσαία γραμμή. Μάλιστα στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Φερέιρα, ο οποίος έχει καλή άποψη για τις ικανότητες του.