Ερευνες για τη σύνδεση δύο φόνων και μίας αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiU-KQWnGD4paN1VH9uzIASZF_kB-AQ1hCLskoDQzRgTPYGma5ul2q8VjR5I2qenOzdlBcsJmnoUc5y-dnfvnbWzIhPO8UJzLHaZBff4w8t9nlwHcMRDXozdSXIlVa-YniCUUTPTVQWsmmt/s1600/%25CE%259B%25CE%25B7%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1.jpgΝεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο βρέθηκαν την Κυριακή στην περιοχή της Τούμπας δύο άνδρες ηλικίας 46 ετών. Με βάση τα στοιχεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο δολοφονίες έγιναν με το ίδιο όπλο, ενώ δράστης πιθανολογείται ότι είναι ένας 43χρονος, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα άρχισαν όταν ...
την Κυριακή στις 7.30 το πρωί, στην οδό Βιθυνίας, βρέθηκε το πτώμα ενός 46χρονου Ελληνα, έξω από το σπίτι του, το οποίο έφερε τραύματα στη θωρακική χώρα και το κεφάλι από πυροβόλο όπλο.
Λίγο αργότερα, νεκρός σε αλσύλλιο, στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, βρέθηκε ένας 43χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, νωρίτερα είχε μοιράσει χρήματα σε πολίτες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Το απόγευμα νεκρός εντοπίστηκε άλλος ένας 46χρονος, στην οδό Εμπεδοκλέους, στην περιοχή της Τούμπας και πλέον η Αστυνομία εξετάζει τη σύνδεση των δύο δολοφονιών με την αυτοκτονία.
Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής, οι συνάδελφοί του στο τμήμα σήμανσης, τον ενημέρωσαν ότι στα σημεία όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο άνδρες, βρέθηκαν δύο ίδιοι κάλυκες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι κάλυκες και τα άλλα ευρήματα με το όπλο που χρησιμοποίησε ο 43χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην συνεργό του επειδή είχαν οικονομικές διαφορές από υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Όπως προαναφέρθηκε, λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός και ο άλλος 46χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε επίσης απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για ναρκωτικά.
πηγή :  www.naftemporiki.gr