Δύσκολες αποστολές για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

   http://img.inews.gr/images/14/LIVE-paok---aek-1900.jpgΔύσκολες αποστολές εκτός έδρας επιφυλάσσει για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το πρόγραμμα της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ...
προσέξει πολύ για να μην έχει απώλειες στην Καβάλα κόντρα στην αξιόμαχη τοπική ομάδα, η οποία έχει ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

    Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί και η ΑΕΚ, η οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Περιστέρι, κόντρα στον -πάντα- επικίνδυνο Ατρόμητο. Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει στο νέο γήπεδο-«στολίδι» της Λάρισας, και θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία.


    Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-0

    Ο κακός Παναθηναϊκός, κυρίως του πρώτου μέρους, νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό. Ο Μπουμσόνγκ στο 16΄ και ο Σισέ στο 69΄ πέτυχαν τα γκολ των «πρασίνων», ενώ ο διαιτητής Μάνταλος λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου δεν είδε το καθαρό πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού (απόκρουση με το χέρι του Πλεσί).

    Επεισόδια

    Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκού - Πανσερραϊκού, στο ΟΑΚΑ.

    Ομάδες νεαρών που βρίσκονταν στο πέταλο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, βγήκαν ξαφνικά από το στάδιο και μαζί με άλλους, που βρίσκονταν ήδη έξω, εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στις δυνάμεις των ΜΑΤ με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ διακόπηκε για πέντε λεπτά ο αγώνας. Τελικά οι νεαροί ξαναμπήκαν στο γήπεδο, επανήλθε η ηρεμία και ο αγώνας ξεκίνησε.

    Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

    Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας. Χάρη σε γκολ του Φλαβίνιο στο 17΄, οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα σερί πέντε αγώνων όπου είχαν πάρει μόλις ένα βαθμό. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν ακόμη μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα και παραμένουν «βυθισμένοι» στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

    Ηρακλής-Εργοτέλης 1-1

    Την έβδομη ισοπαλία του σε 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έφερε ο Ηρακλής, παραχωρώντας 1-1 στον Εργοτέλη, στο Καυταντζόγλειο. Το σκορ άνοιξε για τους Κρήτες στο 39΄ ο Ρομάνο, για να ισοφαρίσει στο 52΄ ο «Γηραιός» με τον Πάμπλο Λίμα.

   

    Συνοπτικά, οι σημερινοί αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, έχουν ως εξής:



   
15:00 Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (ΝΕΤ)

   
15:00 Ατρόμητος-ΑΕΚ (NOVA)

   
17:15 Άρης-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

   
17:15 Λάρισα-ΠΑΟΚ (NOVA)

   
19:30 Καβάλα-Ολυμπιακός (NOVA)