Δεκέμβριος στις αίθουσες


  http://www.andros365.gr/images/cinema.jpg Πλούσιος, από κινηματογραφικής απόψεως, ο μήνας Δεκέμβρης αλλά και οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς, με πολλές καινούριες ταινίες να παρελαύνουν στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα για όλα τα γούστα.
Απο τις νέες παραγωγές, η "ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ", παρουσιάζει ταινίες που έχουν συζητηθεί, βραβευτεί αλλά και σίκουελ και ριμέικ παλιών ταινιών.

Αυτήν την εβδομάδα, ...θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ταινία "Οι επόμενες τρεις μέρες" (The Next Three Days προσαρμογή της γαλλικής ταινίας "Pour Elle" ("Anything For Her"), του Φρεντ Καβαγιέ) που αποτελεί την σκηνοθετική επιστροφή του Πολ Χάγκις, τρία χρόνια μετά το "In The Valley of Ella" και έξι χρόνια μετά το "Crash".

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, "Skyline" των Κόλιν & Γκρεγκ Στρος κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα (16 Δεκεμβρίου). Το "Skyline" κέρδισε τις εντυπώσεις στο φετινό Comic Con, το φεστιβάλ κόμικ και φαντασίας του Σαν Ντιέγκο, όπου όλα τα στούντιο παρουσιάσουν στο κοινό και τα media το νέο τους κινηματογραφικό προϊόν.

Τέλος, το ίδιο διάστημα "επιστρέφει" στις κινηματογραφικές αίθουσες η γνωστή και πολυαγαπημένη οικογένεια των Φόκερς, όπου ο γαμπρός της... συμφοράς, Μπεν Στίλλερ καλείται, για ακόμα μια φορά, να αντιμετωπίσει τον πεθερό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Τους "Γονείς της Συμφοράς" του Πολ Βάιτζ πλαισιώνουν το γνωστό καστ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Στίλερ, Τέρι Πόλο, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) ο Όουεν Γουίλσον, η Τζέσικα Άλμπα και ο Χάρβεϊ Κάιτελ.