Θέλει Μήτρογλου ο Τσιώλης

Ο Τσιώλης αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό την επιθυμία του ο Μήτρογλου να μετακομίσει από Πειραιά σε Βόλο.


Σε δηλώσεις του στον ...ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM 103.3, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης μιλώντας για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τον Ιανουάριο τόνισε πως θα ήταν ό,τι καλύτερο η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται υπό παραχώρησης από τον Ολυμπιακό καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Όπως δήλωσε ο Τσιώλης: «Για μένα θα ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ο Μήτρογλου. Μου αρέσει πολύ, είναι ένας φορ, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αυτή την στιγμή κατά την δική μου εκτίμηση και νομίζω ότι η Εθνική Ελλάδος θα πρέπει να ξεκινάει από εκεί την σύνθεση της. Έχει δυνατά χαρακτηριστικά, σκοράρει εύκολα, έχει αντίληψη του χώρου, θέλει όμως αγώνες γιατί αν μείνει εκτός για 2-3 παιχνίδια έχει πρόβλημα με την κίνηση του, αν έχει συνεχόμενους αγώνες πιστεύω ότι είναι ένας ιδανικός σέντερ φορ και με τους γρήγορους παίκτες που έχω πίσω από το φορ θα με βόλευε πάρα πολύ αυτός ο παίκτης».
Για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Τσιώλης δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι έχουμε και άτυχες στιγμές, όπως για παράδειγμα στην αναμέτρηση με την Καβάλα, όπου είχαμε δοκάρι και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ, ενώ και στην αναμέτρηση με τον Άρη είχαμε δύο δοκάρια προς την λήξη του αγώνα. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι συνολικά στα παιχνίδια μας έχουμε σταθερή απόδοση. Η στατιστική λέει ότι ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στο τελείωμα των οργανωμένων επιθέσεων. Από το καλοκαίρι έχω πει στους παίκτες μου οτι πρέπει να φύγουμε από αυτή την... μιζέρια και να μην σκεφτόμαστε από την πρώτη μέρα πως θα σωθούμε και τι να κάνουμε. Πάμε να παίξουμε μπάλα και να το ευχαριστηθούμε, άλλωστε η ομάδα επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία μετά από 20-22 χρόνια και πρέπει να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο».
Ο Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισε την συμμετοχή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κερδίζοντας στο Πανθεσσαλικό τον Πανσερραϊκό με 2-0 με τον προπονητή της ομάδας να τονίζει: «Έχουμε δέσει σαν ομάδα και τους είπα οτι κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν έπρεπε να σκέφτονται τον Παναθηναϊκό που ήταν παρελθόν αλλά το τώρα».