ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής Πατέρα - Βγενόπουλου

Νέες φωτιές ανάβουν Βγενόπουλος και Πατέρας σχετικά με την επιστροφή τους ή μη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα, αλλά και του Αντρέα Βγενόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον πρώτο να ...
δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις για να αναλάβει ξανά τα ηνία του συλλόγου.

Ο Πατέρας έχει έτσι και αλλιώς δεσμευτεί να μείνει κοντά στην ομάδα, ενώ στη διοίκηση παραμένουν άνθρωποι της εμπιστοσύνης του. Αν και προς το παρόν κοντινά του πρόσωπα αποκλείουν ενδεχόμενη επιστροφή, συμφωνούν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατον να γίνει στο μέλλον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να επιστρέψει, θα χρειαστεί να έχει την πλήρη στήριξη των μετόχων, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας, προκειμένου να αποφευχθεί ο διχασμός.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η επιστροφή - έκπληξη και του Ανδρέα Βγενόπουλου. Άμεσοι συνεργάτες του επιχειρηματία υποστηρίζουν ότι πολλοί μπορεί να εκτεθούν από τα όσα του καταλογίζουν τώρα, αφήνοντας ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει.

«Βιάστηκαν να καταδικάσουν τον Βγενόπουλο. Θα εκτεθούν διότι θα επιστρέψει. Και αυτή τη φορά θα επιστρέψει με άλλες προϋποθέσεις ώστε να μπορεί μόνος του να αποφασίζει στον Παναθηναϊκό, έχοντας την πλειοψηφία των μετοχών. Ο Βγενόπουλος αγαπά την ομάδα και δεν πρόκειται να την αφήσει έτσι», λένε χαρακτηριστικά.

Oσον αφορά τα υπόλοιπα σενάρια για την προεδρία του «τριφυλλιού», η μία περίπτωση είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης, αν και οι γνωστοί του λένε ότι είναι δύσκολο να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άλλη λύση η θέση μπορεί να προταθεί και στον Δημήτρη Γόντικα, αν και η επιθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι να μην βρίσκεται στην προεδρία άτομο που συνδέεται μαζί της.
πηγή : www.tovima.gr