Stop στο επίδομα της λόγω Facebook



  http://www.ontheissues.org/2008_Dems_Facebook.jpg 
Θύμα του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Facebook έπεσε μια Καναδέζα, ο λογαριασμός της οποίας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε αφορμή για να της κοπεί το επίδομα που έπαιρνε από την ασφαλιστική της εταιρία.

  Πρόκειται για τη Ναταλί Μπλανσάρντ από το Κεμπέκ του Καναδά, η οποία επί ένα χρόνο τελούσε σε άδεια από την IBM, στην οποία εργαζόταν, επειδή είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη. Λόγω της πάθησής της, η Μπλανσάρντ έπαιρνε κάθε μήνα ένα επίδομα από την ασφαλιστική της εταιρία.
 
 
   Όταν το περασμένο φθινόπωρο η Μπλανσάρντ διαπίστωσε πως ...δεν της είχε καταβληθεί το επίδομα, τηλεφώνησε στην ασφαλιστική της εταιρία για να ζητήσει το λόγο. 
 
Ενημερώθηκε έτσι πως, μπορούσε να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά της, αφού οι φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο Facebook από βραδιές σε μπαρ, από διακοπές και από τα γενέθλιά της αποδείκνυαν πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημά της, δηλαδή πως πια δεν έπασχε από κατάθλιψη.
 
  Η ίδια δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως απλά ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού της που ήταν να βγαίνει και να προσπαθεί να περνάει καλά. Από την πλευρά της εταιρίας, πάντως, έγινε γνωστό πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν κόβει επιδόματα μόνο λόγω πληροφοριών από πηγές όπως το Facebook.