Ο διαρρήκτης δεν άνθισε

Ένας αστυνομικός σκύλος, πλησίασε έναν περίεργο θάμνο έξω από μουσείο στο Όρεγκον κι άρχισε να γαβγίζει. 
 
Αυτό κίνησε την προσοχή στους αστυνομικούς που ερεύνησαν τον θάμνο και διαπίστωσαν ότι ήταν διαρρήκτης που είχε ανοίξει τρύπα στον τοίχο και ...περίμενε για να εισβάλει στο μουσείο. Τον πότισαν στο τμήμα!

Θέλοντας να διαρρήξει το Rice Northwest Μουσείο ορυκτών και πετρωμάτων του Όρεγκον ένας διαρρήκτης υπερέβαλλε της φαντασίας του.

Ο Γκρεγκ Λιάσκος αποφάσισε να ντυθεί θάμνος σε μια προσπάθειά του να μη γίνει αντιληπτός από τους φύλακες του μουσείου. Το ομολογουμένως περίεργο καμουφλάζ του το οποίο χρησιμοποιεί ο στρατός καθώς και οι κυνηγοί λέγεται Ghillie.

Μάλιστα παρολίγον να τα καταφέρει μέχρι που έπεσε θύμα ενός αστυνομικού σκύλου που τον μυρίστηκε και άρχισε να τον δαγκώνει. Τα ουρλιαχτά του 36χρονου και ο τρόμος του στη θέα του σκύλου τον πρόδωσαν.
 

Ωστόσο τις προηγούμενες μέρες η ασυνήθιστη σκόνη και τα χαλάσματα του 36χρονου που είχε καταφέρει να ανοίξει τρύπα σε ένα τοίχο κόντρα πλακέ του μουσείου φτάνοντας σε ένα φρεάτιο του ανελκυστήρα πίσω από τις τουαλέτες κίνησαν υποψίες σε ένα φύλακα.

Έτσι, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες γύρω στο μουσείο όπου ο αστυνομικός σκύλος τον ανακάλυψε.

Τώρα ο επίδοξος ληστής είναι υπό κράτηση ενώ το γεγονός ότι κατάφερε να μπει μέσα στο μουσείο ανοίγοντας ολόκληρη τρύπα στον τοίχο έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στη διοίκηση του μουσείου για την επαρκή φύλαξη του χώρου.