Κρίσιμες ώρες για Ηρακλή


Λένε ότι ενός κακού μύρια έπονται. Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, το κακό κλίμα που πιστοποιήθηκε μέσα από τις αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή προς την αποστολή, ήρθε και η παραίτηση του Κώστα Πιλαφίδη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπέβαλλε την παραίτησή του λόγω της ήττας από τον Δικέφαλο ή ακόμη της κακής εμφάνισης, αλλά λόγω της κριτικής που ασκήθηκε στην ομάδα.

Μάλιστα ο εκνευρισμός του είναι τόσο μεγάλος που ...
μάταια προσπάθησαν οι επιτελείς του συλλόγου να τον μεταπείσουν. Οριστική εξέλιξη επί του θέματος αναμένεται εντός του 24ώρου, αφού η παραίτηση του Πιλαφίδη συνέπεσε με μια κρίσιμη μέρα για την σύγχρονη ιστορία του Ηρακλή. Βλέπετε, τούτη την ώρα διεξάγεται η γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλή με θέμα το κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή η πρόταση της βουλγαρικής εταιρίας GM Capital για την ανέγερση νέου κλειστού γηπέδου, ιατροφαρμακευτικού κέντρου, αλλά και εμπορικών χώρων στην περιοχή των Χορτατζήδων.

Και για να καταλάβει κανείς τη σημασία της υπόθεσης, η βουλγαρική εταιρία πέραν του ότι αναλαμβάνει τα παραπάνω (σ. σ. στην παρουσίαση της μακέτας που έγινε πριν από λίγο το κλειστό γήπεδο προβλέπεται να είναι 5.000 θέσεων), αναλαμβάνει να καταβάλλει τμηματικά στον ερασιτέχνη το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ την επόμενη τετραετία. Ως εκ τούτου, οι επιτελείς του Ηρακλή βρίσκονται στον χώρο πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης.
Πάντως, ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να μεταπείσουν τον Πιλαφίδη ώστε να ανακαλέσει, αν και όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι δύσκολα αλλάζει απόφαση. Σαφέστατα πάντως τα μέλη της διοίκησης στηρίζουν τις επιλογές του και θα επιδιώξουν μια συνάντηση μαζί του. Σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί αδύνατο τότε θα κάνουν δεκτή την παραίτησή του και θα κοιτάξουν τις διαθέσιμες λύσεις.