Ελληνική υπόθεση με σεξ και μαύρη μαγεία στην Αυστραλία

http://boingboing.net/images/MagicaSex4.jpgΣε εξέλιξη βρίσκεται στο Σίδνεϊ η δίκη δύο ανδρών και μιας γυναίκας ελληνικής καταγωγής που κατηγορούνται για... σεξουαλική κακοποίηση δύο άλλων ελληνικής καταγωγής γυναικών με χρήση... μαύρης μαγείας. Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατηγορούμενοι είναι ο 40χρονος Θανάσης Ψυχογιός, ο 62χρονος Αντώνης Γκολοσιάν και η 39χρονη Φράνσις Ψυχογιός. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι υπνώτιζαν τα θύματά τους, τους έδεναν τα μάτια και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια «προσευχών» με τις οποίες (υποτίθεται ότι) θα «ξόρκιζαν» τα... κακά πνεύματα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομία στο δικαστήριο, ένα από τα θύματα ήταν 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε πιστέψει ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με έναν... άγγελο, ενώ της είχαν δεμένα τα μάτια, σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνεϊ. Η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα θύματα είχαν πειστεί από τους δράστες ότι τους είχαν κάνει «μάγια» και για να λυθούν έπρεπε να ακολουθήσουν τις προσταγές των κατηγορουμένων.

Στους ενόρκους του δικαστηρίου ειπώθηκε ότι θα προβληθεί βίντεο από ερωτική συνεύρεση του θύματος, κατά την οποία η γυναίκα δείχνει χαρούμενη και ότι συναινούσε, αν και τονίστηκε ότι «στην πραγματικότητα ακολουθούσε οδηγίες για να λυθούν τα μάγια και να μην πάθει κακό η αδελφή της».

Λίγες ημέρες μετά την «ερωτική συνεύρεση», ο άνδρας της γυναίκας έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες με την σύζυγό του να κάνει έρωτα σε άλλους άνδρες. Έτσι αποφάσισε να την εγκαταλείψει, αν και ήταν έξι εβδομάδων έγκυος, επειδή πίστευε ότι τον απατά.

Η δίκη συνεχίζεται και προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Αυστραλίας...