ΠΑΤΩΝΕΙ το «Big Brother» Ο Λαζόπουλος… δεν το έσωσε !

http://www.balihuts.net.au/bb/bb%20tv.jpgΤα προβλήματα και τα σχέδια για το ριάλιτι του ALPHA.


Νικητής βγήκε και χθες ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» να φιγουράρει με άνεση στην κορυφή του «ΤΟΡ 20» της ημέρας. Η σατιρική εκπομπή του ALPHA ...σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 39,6 στο γενικό σύνολο και 42,3 στο νεανικό κοινό. Απέναντι, στο MEGA, το πρώτο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας –Ισραήλ σημείωσε 30,4 στο γενικό σύνολο και 30,2 στο νεανικό κοινό ενώ οι «Χίλιες και μία νύχτες» στον ΑΝΤ1 σημείωσαν μέσους όρους 19,4 και 14 αντίστοιχα!

Μόλις όμως ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και έφυγε από το τηλεοπτικό τοπίο, έφυγαν μαζί του κι οι τηλεθεατές από τον ALPHA. Ο «Big Brother» που ακολούθησε, έκανε μέσο όρο 13 στο γενικό σύνολο και 13,2 στο νεανικό κοινό. Αντίστοιχα στο MEGA, το δεύτερο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας –Ισραήλ ανέβηκε στο 40,2 στο γενικό σύνολο και στο 39,2 στο νεανικό κοινό ενώ η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 σημείωσε αντίστοιχα 25,1 και 33,6.

Λογικό λοιπόν στον ALPHA από το πρωί να επικρατεί… περίεργη κινητικότητα στα γραφεία του 4ου ορόφου, προσπαθώντας να βρουν ποιος είναι ο Μεγάλος… Υπεύθυνος για την αποτυχία του «μεγαλύτερου τηλεοπτικού γεγονότος», όπως λένε για το ριάλιτί τους. Σαφέστατα οι μεγαλύτερες ευθύνες αποδίδονται στην επιλογή των «εγκλείστων» αφού… ορισμένοι από αυτούς δεν είναι και τόσο αγαπητοί χαρακτήρες στο τηλεοπτικό κοινό.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υψηλά στελέχη του καναλιού της Κάντζας βλέποντας το ραβασάκι της AGB κόντεψαν να μιλήσουν με πολύ… άσχημες ελληνικές λέξεις, οι οποίες μάλιστα μέχρι πρότινος… τους ήταν άγνωστες!

Έτσι από το πρωί βλέποντας ότι ακόμα και μετά το υψηλό lead in του Λαζόπουλου ήρθε υψηλή πτώση στην τηλεθέαση του καναλιού, προσπαθούν να βρουν τονωτικές λύσεις για τον «Μεγάλο Αδερφό». Αυτό που τους προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι απέναντι στο Live της Κυριακής, κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Καπουτζίδης με το «Just the two of us». Και έτσι, η Ρούλα Κορομηλά θα χρεωθεί μία αποτυχία για την οποία όμως, δεν θα ευθύνεται…!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ετοιμαστεί κάποιο… ακατάλληλο επεισόδιο με όσα έχουν συμβεί στο «σπίτι» και να προβληθεί αργά το βράδυ, μετά τις 12 (για να… γλυτώσουν τα πρόστιμα!) ως «Big Brother -Hardcore» μπας και έτσι… δελεάσουν τους τηλεθεατές να το παρακολουθήσουν.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι τηλεθεατές έχουν επιλέξει να γυρίσουν την πλάτη στο «Big Brother» που απέδειξε ότι ακόμα και σε περίοδο λιτότητας «πετιούνται» λεφτά από το παράθυρο προκειμένου να γίνουν ακριβές και καλοστημένες παραγωγές για ένα πρόγραμμα όμως, χαμηλότατης αισθητικής!