Εθνική Λυρική Σκηνή: Καλλιτεχνική περίοδος 2010-2011

http://www.sanfranciscosentinel.com/wp-content/uploads/2008/06/sf-operats-carmen-with-sf-boys-choir.JPGΗ Εθνική Λυρική Σκηνή γιορτάζει τα 70 χρόνια λειτουργίας της εγκαινιάζοντας τη νέα καλλιτεχνική της περίοδο με την πολυαγαπημένη Κάρμεν. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπαλέτο, ελληνική οπερέτα, όπερα για παιδιά, συναυλίες, στούντιο όπερας, απογεύματα στο φουαγιέ και εκπαιδευτικά προγράμματα...


ΟΠΕΡΑ

Ζωρζ Μπιζέ
Κάρμεν Carmen
(13 παραστάσεις)
9, 10, 13, 15, 16, 17 Οκτωβρίου 2010
30 Απριλίου / 3, 4, 5, 6, 7, 8 Μαΐου 2011

Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Η Κάρμεν, μια Τσιγγάνα, εργάζεται σε ένα καπνεργοστάσιο στη Σεβίλλη, φρουρούμενο από στρατιώτες. Βρίσκεται κατηγορούμενη όταν αρνείται να απολογηθεί για έναν καβγά στον υπολοχαγό της φρουράς. Αποπλανεί το δεκανέα που θα την οδηγούσε στη φυλακή: τον Δον Χοσέ, λογοδοσμένο με τη νεαρή χωρική Μικαέλα. Ο Δον Χοσέ αφήνει την Κάρμεν να δραπετεύσει και καταλήγει ο ίδιος στη φυλακή.
Αργότερα εκείνη τον πείθει να λιποτακτήσει και να την ακολουθήσει στο βουνό όπου δρουν οι συνεργοί της λαθρέμποροι. Γρήγορα όμως τον βαριέται και ερωτεύεται έναν διάσημο ταυρομάχο, τον Εσκαμίγιο. Στο βουνό εμφανίζονται την ίδια νύχτα ο Εσκαμίγιο, αναζητώντας την Κάρμεν, και η Μικαέλα, που λέει στον Δον Χοσέ ότι η μητέρα του είναι ετοιμοθάνατη. Ο Δον Χοσέ προειδοποιεί την Κάρμεν πως θα συναντηθούν πάλι.
Στη Σεβίλλη, έξω από τις πύλες της αρένας, ο Δον Χοσέ ικετεύει την Κάρμεν να φύγουν μαζί. Όταν εκείνη τον απορρίπτει ευθέως, ο Δον Χοσέ παρασύρεται από τα παράφορα αισθήματά του…

Μουσική διεύθυνση: Ηλίας Βουδούρης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης
Πρωταγωνιστούν: Μαίρη-Έλεν Νέζη, Μαρίνα Φιδέλη, Ρούμπενς Πελιτσάρι, Σβέταν Μιχαήλοφ, Μαρία Μητσοπούλου, Μίνα Πολυχρόνου, Δημήτρης Κασιούμης / Γιάννης Γιαννίσης κ.ά.

Παύλος Καρρέρ
Μαραθών – Σαλαμίς Marathon–Salamis

(4 παραστάσεις)
29, 30, 31 Οκτωβρίου / 2 Νοεμβρίου 2010
Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Στον απόηχο της νίκης των Ελλήνων επί των Περσών στον Μαραθώνα, η Φεντίμα από την Περσία ερωτεύτηκε τον Αλέξανδρο, έναν Μακεδόνα στρατιώτη. Τον ακολούθησε ως την Ελλάδα, αλλά εκείνος την εγκατέλειψε. Την ώρα που τον αναζητά στην Αθήνα μαζί με το παιδί, καρπό του έρωτά τους, ο Αλέξανδρος αναγγέλλει στους Αθηναίους πως ο Ξέρξης προτείνει ειρήνη. Ο Θεμιστοκλής του λέει ότι οι Έλληνες προτιμούν το θάνατο παρά τη σκλαβιά. Η Μυρτώ, κόρη του Θεμιστοκλή, ερωτεύεται αμέσως τον Αλέξανδρο. Έτσι, η Φεντίμα απελπίζεται, όμως ο Θεμιστοκλής την περιθάλπει.
Πριν από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, η Φεντίμα προσχωρεί στο περσικό στρατόπεδο και πείθει τον Ξέρξη πως οι Έλληνες έχουν χάσει κάθε ελπίδα. Λίγο μετά ο Αλέξανδρος επιτίθεται στη Φεντίμα με ένα στιλέτο, αποκαλώντας την «οχιά που δάγκασε τα στήθη που την έθρεψαν». Αργοπεθαίνοντας, εκείνη του λέει ότι δεν πρόδωσε τον Θεμιστοκλή: Ο ίδιος ο στρατηγός την έστειλε στον Ξέρξη για να τον παραπλανήσει. Τότε ο Μακεδόνας βυθίζει το στιλέτο στη δική του καρδιά…
Οι Έλληνες θριαμβεύουν. Ο Θεμιστοκλής, μαζί με τη Μυρτώ και το παιδί της Φεντίμας, βλέπουν το νεκρό Αλέξανδρο και τη νεαρή Περσίδα ετοιμοθάνατη. Η Φεντίμα λέει πως ξεψυχά ευτυχισμένη πλάι στον αγαπημένο της και πως το παιδί της βρήκε επιτέλους πατέρες, αφού η Ελλάδα έχει νικήσει.

Η όπερα του Παύλου Καρρέρ παρουσιάστηκε το 2003 για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Μουσική διεύθυνση: Βύρων Φιδετζής
Σκηνοθεσία: Ισίδωρος Σιδέρης
Πρωταγωνιστούν: Τσέλια Κοστέα, Σοφία Κυανίδου, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Κύρος Πατσαλίδης, Γιάννης Χριστόπουλος, Αντώνης Κορωναίος, Μαρίτα Παπαρίζου, Μαρισία Παπαλεξίου κ.ά.

Βόλφγκανγκ Αμαντέ Μότσαρτ
Ο μαγικός αυλός Die Zauberflöte
(10 παραστάσεις)
Νέα παραγωγή
4, 5, 8, 10, 15, 19, 22, 29 Δεκεμβρίου 2010
2, 6 Ιανουαρίου 2011
Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Η δύναμη της αγάπης, η ιδέα της αδελφοσύνης και το μεγαλείο της συγχώρεσης κυριαρχούν στο Μαγικό αυλό του Μότσαρτ, μια όπερα επίκαιρη όσο ποτέ!

Η μάχη του καλού ενάντια στο κακό, η νίκη της αλήθειας ενάντια στο ψέμα, η διαρκής αναζήτηση της αρετής συναρπάζουν σε αυτό το οπερατικό κομψοτέχνημα.
Οι ιδέες του Ελευθεροτεκτονισμού και του Διαφωτισμού, όπως οι έννοιες της ελευθερίας και της ισότητας, αποτελούσαν θεμελιώδεις αξίες στη ζωή του συνθέτη, που μας ταξιδεύει από την αρχαία Αίγυπτο μέχρι ένα παραμυθένιο δάσος, όπου πρωταγωνιστούν ο Παπαγκένο, η Παμίνα, ο Σαράστρο και η μοχθηρή Βασίλισσα της Νύχτας…

Μουσική διεύθυνση: Μύρων Μιχαηλίδης, Μίλτος Λογιάδης
Σκηνοθεσία: Αρνώ Μπερνάρ
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Καραγιάννη, Αντώνης Κορωναίος,
Δημήτρης Καβράκος, Μαρία Μητσοπούλου κ.ά.

Τζάκομο Πουτσίνι
Τόσκα Tosca

(7 παραστάσεις)
16, 18, 19, 21, 22, 23, 25 Ιανουαρίου 2011
Έναρξη 20.00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

«Έζησα για την τέχνη, έζησα για τον έρωτα, ποτέ δεν έβλαψα ζωντανή ψυχή», τραγουδά η Τόσκα, η αριστουργηματική ηρωίδα του Πουτσίνι: Μία από τις δημοφιλέστερες παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Φλόρια Τόσκα, διάσημη τραγουδίστρια όπερας, είναι ερωτευμένη με τον ζωγράφο Μάριο Καβαραντόσσι. Ο Σκάρπια, αρχηγός της αστυνομίας, συλλαμβάνει τον Καβαραντόσσι, που παρείχε άσυλο σε έναν πολιτικό φυγά. Όταν η Τόσκα εκλιπαρεί τον Σκάρπια να απελευθερώσει τον εραστή της, εκείνος δέχεται, αλλά υπό έναν όρο: να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Η Τόσκα συμφωνεί να ενδώσει στον Σκάρπια, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή τον εκδικείται. Όμως, ο Καβαραντόσσι δεν γυρνά στο πλευρό της ποτέ πια…

Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Σκηνοθεσία – Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκος Σ. Πετρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Τιτσιάνα Καρούζο, Στιούαρτ Νιλ, Δημήτρης Πλατανιάς κ.ά.

Τζοακίνο Ροσσίνι
Ο κουρέας της Σεβίλλης Il barbiere di Siviglia
(12 παραστάσεις)
Νέα παραγωγή
Συνεργασία με την Όπερα της Σόφιας
5, 6, 9, 11, 13, 16, 18, 19, 20, 23, 25, 26 Φεβρουαρίου 2011
Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Ο Κουρέας της Σεβίλλης είναι ένα αξιοθαύμαστο έργο κεφιού, σπιρτάδας, αλλά και μουσικού αυτοσχεδιασμού. Ο Ροσσίνι ολοκλήρωσε τη σύνθεση της όπερας σε χρόνο-ρεκόρ: εντός 24 ημερών.
Παριστάνοντας άλλοτε το φτωχό φοιτητή κι άλλοτε το δάσκαλο πιάνου, ο κόμης Αλμαβίβα πολιορκεί ερωτικά την όμορφη Ροζίνα, η οποία είναι κλεισμένη στο σπίτι του κηδεμόνα της Μπάρτολο, που θέλει επίσης να την παντρευτεί. Έπειτα από πολλά εμπόδια και κωμικές καταστάσεις, ο κόμης και η κοπέλα καταφέρνουν να επικυρώσουν το γάμο τους. Τίποτε όμως δεν θα γινόταν χωρίς τη βοήθεια του ευρηματικού Φίγκαρο!

Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου, Αλέξης Αγραφιώτης
Σκηνοθεσία: Πλάμεν Καρτάλοφ
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Καραγιάννη, Άρτεμις Μπόγρη, Αντώνης Κορωναίος, Δημήτρης Κασιούμης, Χριστόφορος Σταμπόγλης, Διονύσης Σούρμπης κ.ά.

Όπερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ο τίτλος θα ανακοινωθεί
(5 παραστάσεις)
Νέα παραγωγή
Συμπαραγωγή με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
8, 10, 12, 14, 16 Απριλίου 2011
Έναρξη 20.00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Ωδείο Ηρώδου Αττικού ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Πιέτρο Μασκάνι
Καβαλλερία ρουστικάνα
(Αγροτικός ιπποτισμός) Cavalleria rusticana
Η όπερα Καβαλλερία ρουστικάνα –στα ελληνικά Αγροτικός ιπποτισμός– είναι ένα από τα διαμάντια του ιταλικού βερισμού και, ταυτόχρονα, μία από τις δημοφιλέστερες όπερες του Μασκάνι.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται το Πάσχα στην αγροτική Σικελία, όπου ο νεαρός Τουρίντου επιστρέφει από τη στρατιωτική του θητεία και βρίσκει την αγαπημένη του Λόλα παντρεμένη με τον πλούσιο Άλφιο.
Για να την εκδικηθεί, σμίγει με τη Σαντούτσα. Παρακινημένη από ζήλια, η Λόλα επιστρέφει στην αγκαλιά του Τουρίντου, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο…

Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο
Παλιάτσοι Pagliacci
Την εποχή που ο Μασκάνι είχε κατακτήσει την Ιταλία με την Καβαλλερία ρουστικάνα, ο Λεονκαβάλλο προσπάθησε να τον ξεπεράσει. Έτσι, σύνθεσε τους αλησμόνητους Παλιάτσους, ένα δράμα όπου κυριαρχούν πρόσωπα της Κομμέντια ντελ’ Άρτε. Η σαγηνευτική μουσική ξεκινά μόλις ο Τόνιο, μέλος ενός πλανόδιου θιάσου, πληροφορεί τους θεατές ότι το έργο που θα παρακολουθήσουν είναι βγαλμένο από την ίδια τη ζωή…

Νέα παραγωγή
Μουσική διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός
Ιούνιος 2011
Οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα ανακοινωθούν
Έναρξη 21.00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Τζουζέππε Βέρντι
Ναμπούκκο Nabucco
Ο Ναμπούκκο συγκαταλέγεται στις πλέον κορυφαίες όπερες του Βέρντι. Ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσωρ έχει αιχμαλωτίσει τον εβραϊκό λαό. Μες στην υπέρμετρη αλαζονεία του, απαιτεί να τον υμνούν σαν θεό. Όταν τον πλήττει κεραυνός, συνειδητοποιεί τις συνέπειες των πράξεών του… Όμως, ποια είναι η πραγματική του κόρη, η Φενένα ή η ραδιούργα Αμπιγκαΐλλε, η οποία προσπαθεί να σφετεριστεί την εξουσία του;

Μουσική διεύθυνση: Ηλίας Βουδούρης
Ιούλιος 2011
Οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα ανακοινωθούν
Έναρξη 21.00

ΜΠΑΛΕΤΟ

Χορογραφία: Ρέι Μπάρρα
Μουσική (αποσπάσματα) Αλεξάντρ Γκλαζούνοφ
H βασίλισσα του χιονιού The Snow Queen
(8 παραστάσεις)
19, 20, 21 Νοεμβρίου / 11, 12, 17, 18, 26 Δεκεμβρίου 2010
Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Το νεοκλασικό-ρομαντικό παραμύθι "Η βασίλισσα του χιονιού" βασίζεται στο ομότιτλο έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Ο Ρέυ Μπάρρα προσφέρει μία εντελώς πρωτότυπη χορογραφία του μπαλέτου, χρησιμοποιώντας συνθέσεις από διαφορετικά έργα του Αλεξάντρ Γκλαζούνοφ, του «τελευταίου τσάρου του ρωσικού μπαλέτου».

Μουσική διεύθυνση θα ανακοινωθεί.

Χορεύουν οι πρώτοι χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι
και το corps de ballet του Μπαλέτου της ΕΛΣ

Χορογραφία βασισμένη στη χορογραφία του Μαριύς Πετιπά
Μουσική: Λούντβιχ Μίνκους

Δον Κιχώτης Don Quixote
(7 παραστάσεις)
11, 12, 13, 16, 18, 19, 20 Μαρτίου 2011
Έναρξη 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Ο Αλόνσο Κιχάνο, έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία για τον ιπποτισμό, χρίζει τον εαυτό του Δον Κιχώτη και ξεκινά ένα ταξίδι προς αναζήτηση της περιπέτειας. Πιστός υπηρέτης του είναι ο Σάντσο Πάντσα. Ο Δον Κιχώτης θαρρεί πως είναι ερωτευμένος με μία χωρική, την οποία βαφτίζει Δουλτσινέα… Ζει αυταπάτες και εμπλέκεται στην αιώνια μάχη φαντασίας και λογικής.

Μουσική διεύθυνση: Χρύσανθος Αλισάφης
Χορεύουν οι πρώτοι χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι και το corps de ballet του Μπαλέτου της ΕΛΣ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Ιούνιος 2011
Ο τίτλος και οι ημερομηνίες των παραστάσεων θα ανακοινωθούν
Έναρξη 21.00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ

Κώστας Γιαννίδης
Το μικρόβιο του έρωτα Der Liebesbazillus
9, 10 Νοεμβρίου
7, 9, 14, 16, 28, 30 Δεκεμβρίου 2010

8, 10, 12, 15, 17, 22, 24, 27 Φεβρουαρίου
15, 17, 23 Μαρτίου
3, 9, 13, 15, 17 Απριλίου 2011

Έναρξη: Καθημερινά 19.00 / Σάββατο και Κυριακή 20.00
Θέατρο Ολύμπια

Ο Λάμπρος Λιάβας παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον «εξαίρετο κύριο Γιαννίδη/Κωνσταντινίδη», τον συνθέτη που αγαπήθηκε και από τις σύγχρονες γενιές!

Ο Κώστας Γιαννίδης σύνθεσε την οπερέτα Το μικρόβιο του έρωτα (Der Liebesbazillus) το 1928, όταν βρισκόταν στο Βερολίνο. Την εποχή εκείνη είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του πλάι στον Κουρτ Βάιλ, ενώ διατηρούσε στενή φιλία με τον Νίκο Σκαλκώτα. Τα ακούσματα της εποχής και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Βερολίνου επηρέασαν το συνθέτη ως προς τη μουσική του γλώσσα. Λίγο αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε τη λαμπρή του σταδιοδρομία τόσο στο χώρο του μουσικού θεάτρου και του τραγουδιού (ως Κώστας Γιαννίδης), όσο και της λόγιας μουσικής (ως Γιάννης Κωνσταντινίδης).

Μουσική διεύθυνση: Χρύσανθος Αλισάφης, Γιώργος Αραβίδης
Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου, Λάμπρος Λιάβας
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κέντρος, Νίκος Αρβανίτης, Κώστας Ζαχαράκης, Νίνα Λοτσάρη, Ευδοκία Χαζηιωάννου, Νίκος Στεφάνου,
Δημήτρης Σιγαλός, Ιωάννα Φόρτη, Ελένη Δάβου κ.ά.

ΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένγκελμπερτ Χούμπερντινκ
Χένσελ και Γκρέτελ Hänsel und Gretel
19, 21, 24, 26, 29, 30, 31 Δεκεμβρίου 2010
2, 4, 5, 16, 18, 19, 20, 21, 23, 30 Ιανουαρίου
6, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 20, 22, 23, 24, 25, 27 Φεβρουαρίου
6, 13, 15, 16, 17, 18, 20, 22, 23, 27, 29, 30, 31 Μαρτίου
1, 3, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 17 Απριλίου 2011
Έναρξη 11.00
Θέατρο Ολύμπια

Η Κάρμεν Ρουγγέρη διασκεύασε όπως μόνον αυτή ξέρει το αγαπημένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μελοποιημένο από τον Γερμανό συνθέτη Χούμπερντινκ. Το έργο παρουσιάζεται στα παιδιά με εμπλουτισμένα σκηνικά και πολλές εκπλήξεις…

Η διάσημη όπερα μάγεψε μικρούς και μεγάλους ήδη από την πρώτη πρεμιέρα της, το 1893. Ο συνθέτης αρχικά σύνθεσε τέσσερα τραγούδια εμπνευσμένα από το ομότιτλο παραμύθι, αλλά σύντομα αντιλήφθηκε ότι το υλικό ήταν ιδανικό για μία όπερα, την οποία ο Στράους χαρακτήρισε «αριστούργημα υψηλής ποιότητας, πρωτότυπο και καινοτόμο».
Η γοητευτική ιστορία του Χένσελ και της Γκρέτελ ξεδιπλώνεται μέσα από δυναμική ενορχήστρωση και χαρακτηριστικά μουσικά θέματα, ενώ τα παιδικά τραγούδια, οι χοροί, οι σκηνές σε ειδυλλιακά δάση, τα ξωτικά και οι νεράιδες θα εντυπωσιάσουν όλους τους μικρούς φίλους της όπερας.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΓΚΑΛΑ ΟΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

24 Δεκεμβρίου 2010 / Έναρξη 20.00

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί

Θέατρο Ολύμπια

31 Δεκεμβρίου 2010 / Έναρξη 20.00

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί

Θέατρο Ολύμπια

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣ (ΟΔΕΛΣ)

27 Μαρτίου 2011 / Έναρξη 20.00
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί
Θέατρο Ολύμπια

7 Απριλίου 2011 / Έναρξη 20.00
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί
Θέατρο Ολύμπια

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΠΕΡΑΣ

Το Στούντιο Όπερας συμμετέχει στις παραστάσεις του Μαγικού Αυλού και του Κουρέα της Σεβίλλης.

ΟΠΕΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Ο τίτλος θα ανακοινωθεί
(4 παραστάσεις)
15, 20, 28, 30 Ιανουαρίου 2011

Έναρξη 20.00

Θέατρο Ολύμπια

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑΣ
20, 22, 24 Μαΐου 2011

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ
27, 28 Μαΐου 2011

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣ
Ιούνιος 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
● Διαλέξεις πριν την πρεμιέρα
● Επισκέψεις στα παρασκήνια
● Παρουσιάσεις στα σχολεία
● 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ 29, 30 Μαρτίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΕ
21 Νοεμβρίου 2010
15 Δεκεμβρίου 2010
28 Ιανουαρίου 2011
18 Φεβρουαρίου 2011
16 Μαρτίου 2011
17 Απριλίου 2011
6 Μαΐου 2011

Έναρξη 18.00

ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
Ακαδημίας 59-61, Αθήνα
Δευ. έως Κυρ. 9.00-21.00
Τηλ. ταμείων 210 36 43 725, 210 36 12 461
Φαξ 210 36 43 577