Παρελθόν ο Diego Maradona για την Εθνική Αργεντινής

ANTIO είπε ο Μαραντόνα στην Εθνική Αργεντινής.


Χθες Τρίτη (πριν λίγες ώρες), το μεγαλύτερο είδωλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της  Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής (AFA), Χούλιο Grondona,οπου και ...
ανακοίνωσε την απόφαση να αποχωρήση από την τεχνική ηγεσία τις Εθνικής Αργεντινής.

Ο Μαραντόνα ήθελε να συνεχίσει, αλλά πριν από τη συνάντηση με
τον Πρόεδρο της  Εθνικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής  Κο Grondona είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα συνεχίσει δίχως τους συνεργάτες του, καθώς και τον Hector Enrique Alejandro Mancuso.  

Ο πρώην τεχνικός θέλησε επίσης να συμπεριλάβει στους  τεχνικούς συνεργάτες του τον πρώην αμυντικό Όσκαρ Ruggeri, ο οποίος όμως δεν τα πάει καθόλου καλά με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής  Κο Grondona.

- Ένας από τους συνεργάτες μου να μη συνεχίσει, φεύγωΕπίσης δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρω Mancuso ή Enrique ή κάποιον άλλο- Δήλωσε ο Μαραντόνα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα την Κυριακή. 





Κατά τη συνάντηση αυτή, ωστόσο, ο Grondona ζήτησε από τον Μαραντόνα να κρατήσει τη θέση του προπονητή μέχρι το μουντιάλ του 2014, αλλά, χωρίς επτά από τους συνεργάτες του.

 Σύμφωνα με την ημερήσια αθλητική Ole, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήθελε να αλλάξει όλους τους τεχνικούς βοηθούς του  Μαραντόνα, εκτός από το γιατρό και τον μασέρ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Μαραντόνα (σύμφωνα με την εφημερίδα Ole) δήλωσε : - Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε, αύριο θα πρέπει να βρείτε νέο προπονητή - 
 Ο πρόεδρος Κος Grondona προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να παραιτηθεί,  αλλά ο διεθνής τεχνικός ήταν αμετάπειστος και αποχώρησε από τις συζητήσεις. 

"ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ"