Ναι μεν, αλλά για Λεάλ

Ο Ουρουγουανός άσος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς όμως να καταφέρει να το ολοκληρώσει. Ακολούθησε κανονικά το πρώτο μέρος της, το οποίο ήταν αφιερωμένο σε...
ασκήσεις τακτικής με περιοριστικούς όρους, όμως όταν ολοκληρώθηκε και πριν ξεκινήσει το δίτερμα, κατόπιν συζήτησης που είχε με τους γιατρούς της ομάδας, κ.κ.Χριστοφοράκη και Ανδρουλάκη, προτιμήθηκε να σταματήσει και να κάνει θεραπεία.

Ερωτηθείς από τους γιατρούς για το αν συνεχίζουν οι πόνοι στους προσαγωγούς η απάντησή του σε σπαστά ελληνικά ήταν "λίγο". Για το λόγο αυτό και οι γιατροί του έδωσαν εντολή να αποχωρήσει. Σε περίπτωση που ούτε την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αποστολής ή να είναι στους 19 ή 20 παίκτες που θα επιλέξει ο Καραγεωργίου και να αποφασιστεί η συμμετοχή του την τελευταία στιγμή. Ακόμα όμως και αν είναι στην τελική 18άδα, θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αντίθετα με τον Λεάλ οι Ολίσε και Χαντί ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Στην προπόνηση της Πέμπτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιοβάνοβιτς, περισσότερο όμως για να ξεκουραστεί καθώς ούτως ή άλλως δεν θα είναι στη διάθεση του Καραγεωργίου λόγω τιμωρίας, όπως και ο Σίλβα Ζούνιορ.

Προβλέψεις για την ενδεκάδα είναι δύσκολο να γίνουν καθώς στο δίτερμα στις δύο ενδεκάδες υπήρχαν παίκτες και από τους λεγόμενους βασικούς αλλά και τους αναπληρωματικούς. Συγκεκριμένα την "μπλε" ομάδα αποτελούσαν οι Καβουσάκης, Βίσιο, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Κυριακίδης, Μπρούνο, Καρέλης, Κουτσιανικούλης και Κατσικοκέρης, ενώ αυτή των "κόκκινων" οι Πίρσον, Νταντόμο, Ρέντζας, Χίμπλιγκερ, Σαρρής, Σίλβα Ζούνιορ, Μπέτο, Χαντί, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης και Μπούντιμιρ.

Η τελευταία προπόνηση με την οποία οι "κιτρινόμαυροι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Ηπειρώτες θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στις 11, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.