Κρίσιμες ώρες για νεαρή ηθοποιό Γωγώ Φαρμάκη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη, αδελφή του γνωστού μοντέλου Ολγας Φαρμάκη. 

Η 26χρονη δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα, φίλου της αδελφής της Ολγας Φαρμάκη. Για τυχαία εκπυρσοκρότηση μιλάει ο δράστης

Η 26χρονη κοπέλα νοσηλεύεται ...
διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, ύστερα από σφαίρα που δέχθηκε χθες από το όπλο του συντρόφου της αδελφής της, Αλέξανδρου Αγγλούπα, στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην Αστυνομία ο δράστης, το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Ολα ξεκίνησαν χθες νωρίς τα ξημερώματα, όταν οι τρεις τους βρίσκονταν στο σπίτι των αδελφών Φαρμάκη στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει ο δράστης, αλλά και η σύντροφός του Ολγα, τη στιγμή που ο 32χρονος έβγαλε το μπουφάν του και το πέταξε τον καναπέ, το όπλο -που κατείχε νόμιμα- εκπυρσοκρότησε. Βλέποντας την κοπέλα να αιμορραγεί, ο ίδιος πήρε τη Γωγώ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, πήγε στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και παραδόθηκε. Οπως υποστήριξε στην Αστυνομία, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην κοσμική Αθήνα. Ο δεσμός της Ολγας Φαρμάκη με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα έχει απασχολήσει επανειλημμένως τα lifestyle περιοδικά και τις στήλες των εφημερίδων.

Εκείνη γνωστό μοντέλο με τηλεοπτική παρουσία και αναγνωρισιμότητα, εκείνος γιος γνωστού εισαγωγέα ρούχων και καρδιοκατακτητής αποτελούσαν για καιρό το τέλειο ζευγάρι για τα περιοδικά.
Ωστόσο, τα σύννεφα δεν άργησαν να σκεπάσουν τη σχέση τους και πολλά ήταν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, διάστασης και καβγάδων. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Ολγα είχε δηλώσει στο γνωστό μπλογκ gossip-tv.gr πως είχαν χωρίσει. Αλλά εξακολουθούσαν να είναι φίλοι και να το προσπαθούν...

Η τελευταία τους περιπέτεια τούς βρήκε, όπως λένε οι φίλοι τους, σε διάσταση. "Αγωνιώ για τη ζωή της αδελφής μου", δήλωνε χθες συγκλονισμένη η Ολγα Φαρμάκη. Οι δυο τους ήταν πάντοτε εξαιρετικά δεμένες.

Συγκατοικούσαν και μάλιστα τώρα τελευταία ήταν πολύ χαρούμενες που η Γωγώ είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως ηθοποιός σε τηλεοπτικό σίριαλ. Οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, συνεχίζονται. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ η κ. Γωγώ Φαρμάκη. Φέρει τυφλό τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή μηροβουβωνική χώρα, δηλαδή στο σημείο όπου ενώνεται ο μηρός με το κοιλιακό τοίχωμα. Η βολίδα έχει σφηνωθεί στο ιερό οστό, αλλά δεν κρίθηκε αναγκαία η αφαίρεσή της, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της, αλλά με σοβαρή αιμορραγία και σε κατάσταση σοκ. Οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου ομάδα γιατρών, υπό τον χειρουργό Διονύσιο Πινιαλίδη, προχώρησε σε χειρουργική αποκατάσταση του τραύματος.

Η αιμορραγία ήταν τόσο έντονη, που χρειάστηκε να της χορηγηθούν περισσότερες από δέκα μονάδες αίματος. Απώλεια αίματος παρατηρήθηκε και μετά τη χειρουργική επέμβαση, όταν η κοπέλα είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Αντιμετωπίστηκε επιτόπου.

Τα δύο πρώτα 24ωρα κρίνονται κρίσιμα από τους γιατρούς. Οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν χθες, ωστόσο, είναι καλές, ενώ η κοπέλα έχει σταθερή πίεση και φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

πηγη: