«Η Μαριάννα είπε ναι στον Αλεξέι» - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η μητέρα της Μαριάννας Καλλέργη, η οποία αποκάλυψε πως η κόρη της είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της, Αλεξέι, ενώ ...
απάντησε σε όσους ισχυρίζονται πως η πρόταση αυτή ήταν στημένη.

«Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι και με το όνομά τους. Και όχι να λέμε ότι είναι στημένο... Τι έχει να κερδίσει ένα παιδάκι για να στήσει κάτι τέτοιο;» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριάννας και πρόσθεσε πως συγκινήθηκε πολύ με την πρόταση αυτή: «Νομίζω ότι κάθε γονιός θα συγκινούνταν. Δεν το περίμενα, είναι μικρή ακόμα. Έχει ακόμα να τελειώσει το πανεπιστήμιο και μετά όλα έρχονται με τον καιρό τους». Όσο για το αν θέλει τον Αλεξέι για γαμπρό της; «Φυσικά. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί», απάντησε.

Στη συνέχεια η μητέρα της νεαρής αθλήτριας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε η κόρη της, καθώς ο πατέρας της τους άφησε όταν ήταν ακόμα μικρή: «Τη μεγάλωσα μόνη μου και με τη βοήθεια του πατέρα μου και της μητέρας μου. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλα αυτά τα χρόνια για τη στήριξη και τη δική, αλλά και του παιδιού μου.

Είμαι διαζευγμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η Μαριάννα γνώρισε τον πατέρα της στα 14 της. Από εκεί και πέρα ο πατέρας της επέλεξε να ξαναφύγει από τη ζωή του παιδιού».

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

πηγη: