Κατσικάρης:«Ο Ολυμπιακός Θα έχει μεγαλύτερη πίεση απ΄ ό,τι εμείς»

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης, γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον αντίπαλό του, Ολυμπιακό, αύριο (19:00) στο ΣΕΦ. «Ο Ολυμπιακός δεν... μπορεί να αποτύχει σ' αυτό το παιχνίδι, αφού βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς. Θα έχουν μεγαλύτερη πίεση απ΄ ό,τι εμείς επειδή ....
αγωνίζονται στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι υπέρ μας. Είναι μία καινούρια με νέους παίκτες ομάδα που βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είδα τον αγώνα που έδωσαν με τον Παναθηναϊκό και έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν εύστοχος, αλλά είχαν πιθανότητες να νικήσουν. Κάθε αγώνας σ' αυτό τον όμιλο θα είναι σημαντικός τώρα. Κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς σ' αυτό το δεύτερο γύρο. Ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού γιατί έχουν βάθος στον πάγκο και ο κόουτς Ιβκοβιτς το διαχειρίζεται σωστά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε σε χαμηλό σκορ. Θα είναι δύσκολο, αλλά έτσι θα έχουμε υψηλές πιθανότητες να νικήσουμε.»

Ο Ρότζερ Γκριμάου τόνισε: «Οι ομάδες του ομίλου μας στην κανονική περίοδο παρουσιάζονται ισοδύναμες. Η νίκη εναντίον της Κάχα Λαμποράλ μας ανέβασε, καθώς μετά την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ η κατάσταση είχε γίνει πιο μπερδεμένη για μας. Ελπίζω το κλειστό στο ΣΕΦ να είναι γεμάτο φιλάθλους. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε εναντίον του Ολυμπιακού.»
πηγη: