Το Δεκέμβριο album με νέα τραγούδια της Amy Winehouse - ΒΙΝΤΕΟ


Στις 5 Δεκεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα album με ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy Winehouse, η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Το album θα φέρει τον τίτλο ...
“Lioness: Hidden Treasures”, και θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων θα είναι ακυκλοφόρητο υλικό, εναλλακτικές version γνωστών επιτυχιών της αλλά και νέες συνθέσεις της Winehouse.

Το album “Lioness: Hidden Treasures” έχουν επιμεληθεί οι παραγωγοί Mark Ronson και Salaam Remi, οι οποίοι συνεργάζονταν με την Amy Winehouse πριν από τον θάνατο της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσοι είχαν συνεργαστεί με την Amy Winehouse είχαν δηλώσει πως η 27χρονη ποτέ δεν τραγουδούσε ένα τραγούδι με τον ίδιο τρόπο δύο φορές. Τονίζεται δε πως σύντομα ο Ronson και ο Remi κατάλαβαν πως είχαν στα χέρια τους μια συλλογή από τραγούδια που αξίζουν να ακουστούν, ως φόρο τιμής στην αγαπημένη τους συνεργάτιδα και φίλη.

Στο “Lioness: Hidden Treasures” περιλαμβάνεται ένα τραγούδι, με τίτλο “Between the Cheats”, το οποίο ηχογραφήθηκε το 2008, αλλά και ένα άλλο, που φέρει τον τίτλο A Song For You“, μια εκδοχή της κλασικής επιτυχίας του Leon Russell.
ΠΗΓΗ: