Η Έλλη Πασπαλά εγκαινιάζει το χώρο του φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς! Δείτε το βίντεο


“Rainbows, Moons and Bicycles”
Ένα πρόγραμμα πιάνο –φωνή, αφιέρωμα στο αγγλόφωνο τραγούδι.

Στο ταλαιπωρημένο και πληγωμένο κέντρο της Αθήνας ,στο φουαγιέ του Θεάτρου Παλλάς, η Έλλη Πασπαλά κι ο Τάκης Φαραζής μας περιμένουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου για να μας ταξιδέψουν μακριά απ τα προβλήματα και τη μιζέρια  της καθημερινότητας, σ έναν κόσμο που ...
γνωρίζουν κι αγαπούν πολύ.  Τον  κόσμο του αγγλόφωνου ερωτικού (και όχι μόνο) τραγουδιού.
Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική ,η μοναδική Έλλη μάς ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε και μαζί με τον δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή στο πιάνο,  μας προκαλούν συνεχώς να θέλουμε να λικνιστούμε στους ρυθμούς των τραγουδιών τους.
Με όχημα  ένα σπασμένο ποδήλατο (“Broken BicyclesTom Waits) πετάμε ως το ουράνιο τόξο του Μάγου του Οζ (“Somewhere Over The Rainbow”) και στο τέλος της μέρας απολαμβάνουμε  το γεμάτο φεγγάρι που φωτίζει το απέραντο ποτάμι ( “Moonriver”  Breakfast at Tiffanys).
The man I love του George Gershwin ,το παραμυθένιο “Νature Boy”,τραγούδια των Cole Porter, Leonard Cohen, Van Morrison ,τραγούδια που  μάς έχουν σημαδέψει και συγκινήσει ,συναπάρχουν με αυτά μιας νεότερης γενιάς τραγουδοποιών ,όπως του Rufus Wainwright και του Jamie Cullum,αλλά και της δικής μας Monika.Φυσικά απ αυτήν την εκλεκτή παρέα δε θα μπορούσε να λείψει το Summertime in Prague” του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Το χθες και το σήμερα του αγγλόφωνου τραγουδιού από δύο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

Η Έλλη Πασπαλά κι ο Τάκης Φαραζής στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς,το Σάββατο στις 10 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.