Συνελήφθη 44χρονος ο οποίος διέπραξε 33 ένοπλες ληστείες μέσα σε είκοσι μήνες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4aZUIQ8P5Ogbt_rJtALLhXWm3SLLWWvIbVM43je_1dAbWAEEEB6QhttrcPFvHkPOMUbkzlCHmuCb7-Vz7MEgmDWDQCCSLHZ4kwD4B2ZeyoNebxBvCCmADVsgjywGWR0c51Bj9JKlxmts/s1600/%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1.jpgΤριάντα τρεις ένοπλες ληστείες σε τράπεζες με λεία που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, διέπραξε τους τελευταίους είκοσι μήνες ένας 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, στη Σαλαμίνα, λίγη ώρα μετά την τελευταία ληστεία που είχε διαπράξει σε τράπεζα του νησιού. 


Στην κατοχή του βρέθηκαν ...
και κατασχέθηκαν τα χρήματα της ληστείας και ένα αεροβόλο πιστόλι. Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, διέπραξε συνολικά 27 ληστείες στην περιοχή της Αττικής, τέσσερις στο Λουτράκι Κορινθίας, μία στη Σπάρτη και μία απόπειρα στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποιούσε για τη διαφυγή του μετά τις ληστείες και από την οποία ουσιαστικά είχε αναγνωριστεί, ένα ΙΧ αυτοκίνητο τζιπ, και ρούχα με τα οποία μεταμφιεζόταν για να διαπράξει τις ληστείες. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ο 44χρονος ο οποίος είναι γόνος καλής οικογένειας ήταν και ο ίδιος επιχειρηματίας αλλά χρωστούσε πολλά χρήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.