Εκπτώσεις εισιτηρίων για τους εκλογείς

http://www.bigsquash.com/catalog/images/divphotomarketing/-30%5B1%5D.gif
   Έκπτωση 30% παρέχεται στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους εφόρους αυτών και τους εκλογείς, για τη διακίνησή τους στον τόπο διορισμού τους και στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος αντίστοιχα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών. 

   Οι εκπτώσεις ισχύουν από 4-11-2010 μέχρι 10-11-2010 για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και από 11-11-2010 μέχρι 17-11-2010 για τις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου.

   Η συγκεκριμένη έκπτωση θα παρέχεται ...
αναλογικά και στους εκλογείς-επιβάτες του Προαστιακού . Ειδικά, όμως, για τους εκλογείς που προέρχονται από το εξωτερικό, η εν λόγω έκπτωση θα παρέχεται για την Ελληνική Διαδρομή στις τιμές Διεθνούς Τιμολογίου SET, για ταξίδι από τους συνοριακούς σταθμούς εισόδου μέχρι τον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, με την επίδειξη διαβατηρίου ή του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

   ΟΑΣΑ: Μειωμένα δρομολόγια
   Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:
   - Στα λεωφορεία, αύριο Παρασκευή και τη Δευτέρα τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.
   - Στα τρόλεϊ, την Παρασκευή 5.11.2010, τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.
   - Στο Τραμ, το Σάββατο και την Κυριακή το πρόγραμμα δρομολόγησης θα είναι ανά 25' λεπτά ενώ την Δευτέρα 8.11.2010 θα είναι ανά 20' λεπτά.
   Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το μετρό θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα ισχύοντα προγράμματα δρομολόγησης.