Γιος Δέσποινας Μοιραράκη: "Τα σημάδια που έδειξε η Ειρήνη, προυπήρχαν"


"Έχω να σας πω πάρα πολλά αλλά τώρα δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Θα μιλήσω για όλα όταν τελειώσει η εκδίκαση της υπόθεσης"

Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη που κατηγόρησε η πρώην σύντροφός του για ξυλοδαρμό μίλησε στο TLIFE.

 
Η Ειρήνη Λυρή κατηγορεί τον επί ενάμιση χρόνο σύντροφό της, Γιώργο Μοιραράκη ότι την χτύπησε άγρια στο πρόσωπο και στο πόδι. 


Μάλιστα ο δικηγόρος της, Γ. Καρούζος, λέει πως η ίδια υποστηρίζει πως ...δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. H εφημερίδα Espresso σήμερα δημοσίευσε φωτογραφίες της Ειρήνης και δηλώσεις της μητέρας του Γιώργου, Δέσποινας Μοιραράκη.

Ο Γιώργος Μοιραράκης αφού έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μίλησε στο TLIFE: "Έχω να σας πω πάρα πολλά αλλά τώρα δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Θα μιλήσω για όλα όταν τελειώσει η εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν μιλάω τώρα με την Ειρήνη. Δεν πρόκειται να είμαστε μαζί, ποτέ ξανά!"

Ο Γιώργος Μοιραράκης μάλιστα είπε σε μεσημεριανή εκπομπή πως τα σημάδια αυτά που έδειξε η Ειρήνη, προϋπήρχαν.

Σήμερα η Ειρήνη Λυρή μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή "Αξίζει να το ζεις" . Υποστήριξε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που την κακοποίησε και μάλιστα έχει κακοποιηθεί ακόμη και από πρώην φίλες του. Φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα και θέλει να προστατευθεί. Το ότι πήγε στην αστυνομία δεν έχει να κάνει με το ότι ήθελε να προβάλλει τον εαυτό της ούτε και να διαφημιστεί.