Ο Λαζόπουλος μεταφέρει το «τσαντίρι» του αλλού


«Ό, τι δεν είναι αληθινό σβήνει, πεθαίνει»

Η επιτυχία του Λάκη Λαζόπουλου και του «Αλ τσαντίρι νιουζ» είναι δεδομένη και το κοινό κάθε Τρίτη τον ανταμείβει με τα νούμερα τηλεθέασης που του «χαρίζει». Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό απ’ ό, τι φαίνεται για να κρατήσει το Λάκη στην tv!

Όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Β. Γκούμα του Star αυτή είναι η τελευταία χρονιά που το «Αλ τσαντίρι νιουζ» βγαίνει στον «αέρα» μέσα από μια τηλεοπτική συχνότητα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ...
«εγκαταλείπω την τηλεόραση, αλλά όχι το “Τσαντίρι”», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πού ακριβώς θα το «μεταφέρει»… (στο θέατρο ή μέσα από το site του spirto.net, αναρωτιόμαστε εμείς.

Δε δίστασε να «στολίσει» το Big brother που μεταδίδεται από τη συχνότητα του καναλιού που τον «φιλοξενεί» λέγοντας πως «δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό» και προσθέτοντας για άλλη μια φορά ότι δεν έχει δεχτεί λογοκρισία από το κανάλι του για αυτά που θα λέει.

Στο στόχαστρο του Λάκη βρέθηκαν όμως και τα υπόλοιπα τηλε-ριάλιτι-«μαγειρέματα». Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι ο ίδιος δε θα καθόταν ποτέ στη ζωή του να δει μια εκπομπή μαγειρικής στις 23:00 το βράδυ. «Έχουν ανακατευτεί οι ώρες στην ελληνική τηλεόραση» είπε και πρόσθεσε για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει τα τηλεοπτικά προγράμματα «ό, τι δεν είναι αληθινό πεθαίνει, σβήνει».