Πλακώθηκε με Ονιέγου ο Ιμπραϊμοβιτς!

Πλακώθηκε με Ονιέγου ο Ιμπραϊμοβιτς!




 
Σκηνές... ροκ εκτυλίχθησαν στην προπόνηση της Μίλαν ύστερα από τον άγριο καβγά μεταξύ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Ογκούτσι Ονιέγου! Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να τους χωρίσουν!
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο «Μιλανέλο» των «ροσονέρι». Όλα ξεκίνησαν όταν ο ...
Σουηδός άσος έκανε ένα επικίνδυνο τάκλιν στον διεθνή Αμερικανό αμυντικό ο οποίος αντέδρασε με έξαλλο τρόπο.

Ο Ονιέγου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις πρόσφατα, ύστερα από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για ολόκληρη την περασμένη σεζόν.
Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναγκάστηκε να αναβάλει την προπόνηση! Μάλιστα στην προπόνηση ήταν παρόντες και περίπου 30 οπαδοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Πλέον οι δύο παίκτες κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία και πρόστιμο. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Ιμπραϊμοβιτς είχε αφήσει αιχμές κατά των Βραζιλιάνων συμπαικτών του,  λέγοντας πως προτιμά να παίζει με παρτενέρ στην επίθεση τον Πίπο Ιντζάγκι.

Ο Σουηδός επιθετικός «στόλισε» με εγκώμια τον «Σούπερ Πίπο» ύστερα από την συγκλονιστική του εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ (2-2) όπου πέτυχε και τα δύο γκολ των «ροσονέρι».

«Ο Πίπο είναι απίστευτος. Πρέπει να παίζει περισσότερο γιατί το αξίζει. Αισθάνομαι πιο ελεύθερος με τον Πίπο στο πλάι μου γιατί μου δίνει την άνεση να κινούμαι περισσότερο. Αντίθετα, όταν παίζω με τους Βραζιλιάνους αισθάνομαι αναγκασμένος να μένω στην μεγάλη περιοχή».

Επιπλέον, δεν είναι η πρώτη φορά που «Ιμπρα» προκαλεί με την συμπεριφορά του σε προπόνηση της Μίλαν.
Πριν από μερικές εβδομάδες είχε συλληφθεί από φακό κάμερας να ρίχνει χωρίς λόγο μια καρατιά στον Ρόντνεϊ Στράσερ.