Παράξενη Σεξουαλική Νομοθεσία (Μέρος 2ο)

Ανά πολιτείες στην Αμερική, έχουν θεσπιστεί κάποιοι νόμοι από τα τοπικά όργανα, που αφορούν την κάθε λογής σεξουαλική πράξη. Δείτε μερικά απίθανα παραδείγματα και θυμηθείτε το επίσης ξεκαρδιστικό 1ο μέρος!
1. Στο illinois οι γυναίκες πρέπει να απευθύνονται στους εργένηδες ως Master και όχι Mister, σύμφωνα με τον νόμο.
2. Στο Oblong του illinois πάλι, είναι έγκλημα να κάνεις έρωτα όταν ψαρεύεις ή ...
κυνηγάς την ημέρα του γάμου σου.
3. Στο Fairbacks της Αλάσκας, δεν επιτρέπεται στα ποντίκια να αναπαράγονται στους δρόμους.
4. Επίσης στην Ventura Country της California, τα γατιά και τα σκυλιά δεν πρέπει να κάνουν sex χωρίς να πάρουν άδεια.
5. Στο Willowdale του Oregon, απαγορεύεται ένας άντρας να καταραστεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης με την νόμιμη σύζυγό του!
6. Ξενοδοχεία στην South Dakota υποχρεώνονται από τον νόμο στα double rooms που έχουν, να μην έχουν διπλά κρεβάτια, αλλά δύο μονά με απόσταση γύρω στο ένα μέτρο μεταξύ τους, και είναι παράνομο να κάνουν τα ζευγάρια έρωτα στο κενό ανάμεσα στα δύο κρεβάτια.
7. Στο Kingsville του Texas, απαγορεύεται δύο γουρούνια να έχουν σεξουαλική πράξη μέσα στο αεροδρόμιο της πόλης.
8. Στο Tremonton της Utah, απαγορεύεται σε όλες τις γυναίκες να κάνουν sex με οδηγό ασθενοφόρου, όταν αυτός το οδηγάει. Εκτός από τις νομικές επιπτώσεις που έχουν οι συγκεκριμένες γυναίκες, θα δημοσιευτεί το όνομά τους και στην τοπική εφημερίδα. Οι οδηγοί ωστόσο, δεν διώκονται ποινικά για την συγκεκριμένη πράξη!
9. Στο Norfolk της Virginia, πρέπει όλες οι γυναίκες να φοράνε κορσέ όταν είναι σε δημόσιους χώρους.
10. Στην πολιτεία της Washington απαγορεύεται δια νόμου, να κάνεις όλες τις στάσεις του sex με μία παρθένα, ακόμα και αν είναι η νύχτα γάμου. Επιτρέπεται μόνο η ιεραποστολική στάση.
11. Στο Ames της Iowa ένας άντρας όταν πρόκειται να ξαπλώσει με την γυναίκα του, δεν πρέπει να έχει πιει πάνω από τρεις μπύρες.
12. Ένας άλλος νόμος στην Alexandria της Minessota θεωρεί παράνομο να κάνει ένας άντρας έρωτα με την γυναίκα του και να μυρίζει η αναπνοή του. Ύστερα από αναφορά της γυναίκας του αυτός διώκεται ποινικά…
13. Στο Bozeman της Montana, εδώ επιτρέπεται να κάνεις ότι σεξουαλικό θέλεις στην μπροστινή αυλή του σπιτιού σου ενώ είσαι γυμνός, μόνο όμως μετά την δύση του ηλίου.
14. Στην πολιτεία της Nevada απαγορεύεται δια νόμου να κάνεις έρωτα χωρίς προφυλακτικό.
15. Και τέλος στο Connorsville του Winsconsin δεν επιτρέπεται στον άνδρα να πυροβολήσει με όπλο στον αέρα, την στιγμή που η γυναίκα του φτάνει σε σεξουαλικό οργασμό!