Ζητούνται Έλληνες ηθοποιοί για τηλεοπτική μεταφορά

http://www.newsbeast.gr/files/temp/80B78EFBA06F83FE9C213CEF9875B981.jpg 


Το βιβλίο «Χαστούκι» του ομογενή Χρ. Τσιόλκα στην μικρή οθόνη



 Ένας πολυβραβευμένος ομογενής πρόκειται να δε το βιβλίο του στην τηλεόραση… Ο λόγος για το μπεστ σέλερ (The Slap) του ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα. Τον προσεχή Ιανουάριο θα ξεκινήσουν, στη Μελβούρνη, τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Το Χαστούκι», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο.

Το σίριαλ γυρίζεται για το αυστραλιανό κρατικό κανάλι του ABC και όπως ανακοίνωσε το κανάλι, ...τα γυρίσματα θα έχουν έντονο ελληνικό χρώμα. Αν και έχει γίνει, ήδη, η επιλογή των περισσοτέρων ηθοποιών, οι παραγωγοί αναζητούν και ομογενείς ερμηνευτές.

Το ABC θα συνεργαστεί με την εταιρία Matchbox Pictures για την παραγωγή της σειράς, ενώ το γραφείο που επιλέγει τους ηθοποιούς είναι το Mullinars Casting Consultants.

Όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής της παραγωγής, Χέλεν Μπόουντεν, πρόκειται για ένα «εκπληκτικό βιβλίο» από το οποίο θα γυριστούν οκτώ επεισόδια στα πρότυπα της αμερικανικής σειράς «The Sopranos», που θα προορίζονται όχι μόνο για την αυστραλιανή, αλλά και για τη διεθνή τηλεοπτική αγορά.