Σε 6ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Ν. Παναγιωτίδης

http://www.shops.gr/saxon/images/v2-antique-alli.jpgΣτο μακρινό παρελθόν ανήκουν οι καλές στιγμές με τους Antique


Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο μουσικός Νίκος Παναγιωτίδης - άλλοτε παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των Antique - που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ...
ο μουσικός, που απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείτο ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει οικονομικές του ανάγκες.

Πρόκειται για χρήματα που δανείστηκε από τη θεία του, το διάστημα 2001-2004, οπότε εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά της στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής και των παιδιών της θείας του, την εξανάγκαζε να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της για τα δανεικά.

Πάντως, ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο οποίος διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία, απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσαν οι συγγενείς του.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ