20χρονη ξεψύχησε ελλείψει προσωπικού σε μία απλή επέμβαση - Παρέμβαση Εισαγγελέα

http://wichita.kumc.edu/surgery/images/index_surgery.jpgΣύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, η άτυχη κοπέλα πλήρωσε τις ελλείψεις του δημόσιου νοσοκομείου...


Παρόλο που η διοίκηση του ιδρύματος απέφυγε επιμελώς να βγάλει το παραμικρό προς τα έξω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρότατες ανθρώπινες ευθύνες καθώς η νεαρή γυναίκα θα είχε σωθεί αν κάποιοι υπάλληλοι βρίσκονταν στις θέσεις τους την κρίσιμη ώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kosmoslarissa.gr, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (10-10-2010) μια 20χρονη κοπέλα από την Αθήνα έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλίας όπου είχε εισαχθεί στην Ορθοπεδική Κλινική για εγχείρηση ισχίου!

Ο θάνατός της προήλθε από «λιπώδη εμβολή» η οποία δεν κατέστη δυνατόν να θεραπευτεί γιατί - όπως αναφέρει ο kosmoslarissa, δεν υπήρξε προσωπικό στο Ακτινολογικό Τμήμα ώστε να λειτουργήσει ο Αγγειογράφος!

Την σοβαρότητα του συγκεκριμένου συμβάντος πάντως ενισχύει η παρουσία του εισαγγελέα στο χώρο του νοσοκομείου, το πρωί της Δευτέρας, που διέταξε έρευνα για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας.