Συνελήφθη η «Κοκκινοσκουφίτσα» που πέταγε τα κουτάβια στο ποτάμι.

Αυτή είναι !
Η «Κοκκινοσκουφίτσα» που πέταγε τα κουτάβια στο ποτάμι συνελήφθη σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Βοσνίας.
Το βίντεο που έδειχνε ...... την «αρρωστημένη» κοπέλα χαμογελώντας να πετά στο ποτάμι κουτάβια έκανε μέσα σε λίγες ώρες το γύρο του κόσμου προκαλώντας διεθνή κατακραυγή από ανώνυμους και επώνυμους ανθρώπους με τα φιλοζωικά σωματεία να κάνουν λόγο για δολοφονία που πρέπει να τιμωρηθεί.

Η ανήλικη κοπέλα κατάγεται από το Μπουγκόνιο, μια πόλη της Βοσνίας με 50.000 κατοίκους. Αν και η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ανήλικης κοπέλας, τις προάλλες ανέβηκε στο διαδίκτυο ένα νέο βίντεο στο οποίο μια κοπέλα με το όνομα Κάτια Πούσνικ ομολογούσε ότι ήταν αυτή η οποία προέβη στην απαράδεκτη πράξη.
Μάλιστα η ανήλικη κοπέλα ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι «τα κουτάβια άνηκαν στη γιαγιά μου και ήταν 3 ημερών και άρρωστα. Η ίδια μου είπε να τα ξεφορτωθώ και ήθελα να βρω έναν τρόπο για να είναι σύντομος ο θάνατος τους. Δεν ήθελα να υποφέρουν, ειλικρινά λυπάμαι πολύ».
Σύμφωνα με φιλοζωική οργάνωση της χώρας, το άτομο που βιντεοσκοπούσε το γεγονός ήταν ο αδερφός της ενώ, όπως σχολιάστηκε σε διάφορα μέσα, ακόμη και να δεχόταν κανείς τις δικαιολογίες της ανήλικης κοπέλας, δε θα μπορούσε ποτέ αν δικαιολογηθεί ή να εξηγηθεί το χαμόγελο ευτυχίας που είχε ενώ τα πετούσε στο ποτάμι.