Δολοφόνησε τη μάνα του με 5 μαχαιριές
Το ίδιο της το παιδί τής αφαίρεσε τη ζωή με απίστευτη αγριότητα, προκαλώντας σοκ ακόμη και στους έμπειρους άντρες της Ασφάλειας που αντίκρισαν το κατακρεουργημένο πτώμα της. Λίγες μόνο ώρες μετά την ανεύρεση της δολοφονημένης γυναίκας μέσα στο διαμέρισμά της επί της οδού Παρασκευοπούλου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τον αδίστακτο δράστη που, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, φέρεται να είναι ο ίδιος της ο γιος. Η άτυχη 66χρονη είχε δύο ημέρες να δώσει σημεία ζωής. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα κι έτσι η κόρη της μετέβη στο διαμέρισμα για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.
Οταν άνοιξε την πόρτα...


έντρομη αντίκρισε τη μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος. Από τις κραυγές πόνου και απόγνωσης της γυναίκας στο σημείο έσπευσαν γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως άντρες της Ασφάλειας μετέβησαν στο διαμέρισμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στον τόπο του εγκλήματος και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας.

Μετά τη διενέργεια της νεκροψίας ο τελευταίος έκανε λόγο για στυγερό έγκλημα, καθώς η άτυχη 66χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τον κ. Τσούγκα, η γυναίκα έφερε πέντε μαχαιριές, μάλλον από στιλέτο, στην περιοχή της κοιλιάς.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη πάλης και παραβίασης του διαμερίσματος έστρεψε από την πρώτη στιγμή τις έρευνες της αστυνομίας στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας και κυρίως στον γιο, ο οποίος έπεφτε σε αντιφάσεις.

εσπρεσο