Στα πράσα πιάστηκαν εκπαιδευτικοί να κακοποιούν μαθητές.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ! 

Τρεις καθηγητές από ένα σχολείο της Γένοβας της Ιταλίας, κατηγορούνται για κακοποίηση των μαθητών τους. 

Οι κατηγορίες βασίζονται σε βίντεο που ελήφθη με κρυμμένες κάμερες που εγκατέστησε η Ιταλική  αστυνομία στα ......φώτα οροφής σε δύο αίθουσες διδασκαλίας, στο κυλικείο  και σε μία περιοχή του San Gottardo του δημόσιου σχολείου στα προάστια της πόλης, αφού ορισμένοι γονείς παραπονέθηκαν για κακομεταχείριση των παιδιών τους  ηλικίας τριών έως πέντε ετών. 


Οι κάμερες έχουν καταγράψει σπρωξιές,  χαστούκια και τον εξευτελισμό των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς για πέντε μήνες. 


Κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με την υπόθεση σε δικαστήριο της πόλης, την Τρίτη, ο εισαγγελέας κατηγόρησε τους τρεις καθηγητές για 18 περιπτώσεις των κακακοποίησης και ζήτησε την αναστολή των καθηκόντων τους για δύο μήνες μέχρι τη λήξη των ερευνών. 


Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες , δύο από τους κατηγορουμένους δουλεύουν στην εκπαίδευση 39 χρόνια.

Σύμφωνα με τους κατηγορούμενους, τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία εχουν παρερμηνευθεί.
Κατά την εκτίμηση της εισαγγελίας της Γένοβας, ωστόσο, η κακοποίηση τεκμηριώνεται από τις εικόνες. 


Απόδειξη Το βίντεο χωρίς ήχο, διαρκούν μισή ώρα και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια τις ακροαματικής διαδικασίας μπροστά στους τρεις εκπαιδευτικούς. 


Η αστυνομία της Ιταλίας δήλωσε ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένη να μιλήσει για την υπόθεση ή να παρέχει εικόνες στον Τύπο. 


Στην Ιταλία, η νομοθεσία για την προστασία των ανηλίκων είναι αυστηρή, και τα τελευταία 14 χρόνια θεσπίστηκαν αυστηρότερες ποινές για όσους κακοποιούν μαθητές. 


Κακοποίηση ενός παιδιού κάτω των 14 ετών από ένα μέλος της οικογένειας τιμωρείται  με ποινές που κυμαίνονται από το ένα έτος  έως 15 χρόνια φυλάκιση, αν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.