Πήρε δίπλωμα οδήγησης, ενώ γεννούσε


Όλοι είχαμε άγχος, όταν δώσαμε εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Αυτή η γυναίκα όχι μόνο άγχος δεν είχε, αλλά μάλιστα είχε ένα παιδί στην κοιλιά της. Η Emma French παράλληλα με την εξέταση, γεννούσε χωρίς ...
μάλιστα ο εξεταστής να καταλάβει τίποτα.

Η παράτολμη μητέρα ξύπνησε στις 4 τα ξημερώματα της ημέρας των εξετάσεων, όταν ένιωσε να νερά της να σπάνε. Έμεινε ξύπνια όλο το υπόλοιπο βράδυ και όταν διαπίστωσε, ότι το παιδί δεν ήθελε να εγκαταλείψει την κοιλίτσα της, αποφάσισε να μην ακυρώσει την εξέταση.

Παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας, η θαρραλέα μητέρα παρουσιάστηκε στην εξέταση χωρίς όμως να αποκαλύψει στον εκπαιδευτή και τον οδηγό το μυστικό της στα 45 λεπτά που αυτή διήρκεσε.




Κατά την διάρκεια της εξέτασης, η French ένιωσε 4 διαδοχικές συσπάσεις με 10 λεπτά διαφορά η καθεμία. Η γυναίκα κατάφερε τελικά να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης και μόνο τότε μίλησε για την κατάστασή της.

Η τολμηρή γυναίκα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει αμέσως το δίπλωμά της και να οδηγήσει η ίδια μέχρι το μαιευτήριο, ενώ μερικές ώρες μετά έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της.

"Δεν μπορώ να περιμένω για να πω στην Eva αυτή την ιστορία, όταν θα μεγαλώσει", δήλωσε η ευτυχισμένη μητέρα.
πηγη: