ΠΑΟ: Χωρίς κλασικό φορ (και) με την ΑΕΚ

Ακόμη και αν ήθελε να διαφοροποιήσει τα αγωνιστικά πλάνα του ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα οι τραυματισμοί δεν του το επιτρέπουν. Μετά τον ούγγρο επιθετικό Γκέργκελι Ρούντολφ, ο οποίος τον τελευταίο μήνα νιώθει ενοχλήσεις στους ...
προσαγωγούς (μάλιστα είναι πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση) και τον Αντώνη Πετρόπουλο που ταλαιπωρείται από μια ίωση και ο ισπανός σέντερ φορ Τοτσέ τέθηκε νοκ άουτ για τα επερχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ (6/11) και τον Ολυμπιακό (19/11).

Ο 28χρονος στράικερ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (1/11) υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Το ανησυχητικό είναι πως ο ισπανός επιθετικός προερχόταν ήδη από έναν μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για ένα μήνα καθώς μόλις την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στην αγωνιστική δράση παίζοντας στα τελευταία λεπτά της νίκης (3-1) του ΠΑΟ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο κόουτς Φερέιρα δεν θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του εν όψει των δύο ντέρμπι, όπου ο αργεντινός αριστερός χαφ Σεμπάστιαν Λέτο θα συνεχίσει να παίζει σε ρόλο «φουνταριστού» και οι Κλέιτον, Κουίνσι και Ζέκα στις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

Το θετικό για τους Πράσινους είναι ότι επί του παρόντος παρουσιάζουν αξιοσημείωτο επιθετικό πλουραλισμό με πρώτο βιολί τον Λέτο, ο οποίος μόλις σε έξι συμμετοχές έχει πετύχει οχτώ γκολ.
πηγη: