Υπέγραψε μέχρι το 2015 ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

"Θέλω να είμαι εδώ μέχρι το τέλος, στο σπίτι μου. Είμαι περήφανος που ...η οικογένεια μου είναι η Μπαρτσελόνα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Ήθελα να μείνω εδώ. Ξεκίνησα την καριέρα μου από εδώ και βρίσκομαι 14 χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Αισθάνομαι περήφανος που είμαι στην ομάδα. Είμαι αρχηγός της Μπαρτσελόνα και είναι τιμή για μένα".

Στη συνέχεια, ο Ναβάρο μίλησε για την εθνική ομάδα της Ισπανίας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. "Αυτό που θέλω να πω αρχικά είναι να τελειώσει καλά η σεζόν, να μην έχουμε τραυματισμούς. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους να παίξουν και να δώσουν ότι περισσότερο μπορούν", πρόσθεσε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Έπειτα μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι αδερφοί Γκασόλ στους Καταλανούς για όσο διαρκέσει το λοκ-άουτ: "Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τους αδερφούς Γκασόλ. Είναι χαρά μου να παίξω ξανά μαζί τους".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Κρέους ανέφερε: "Ανανεώσαμε την συνεργασία μας με τον Ναβάρο. Έγινε επέκταση για δύο χρόνια από το 2013 στο 2015. Η σχέση μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ μας".
πηγη: