Συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη θα έχει τη Δευτέρα ο Σάκης Τσιώλης, όπου πιθανότατα θα πληρώσει το κακό ξεκίνημα της ομάδας με την απομάκρυνσή του από τον «κίτρινο» πάγκο!

Πριν πάντως από το κρίσιμο ραντεβού της Δευτέρας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στο ...
δεύτερο κομβικό γκολ της Ένωσης τη στιγμή που η ομάδα του έψαχνε την ισοφάριση!

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Άρη έχει ως εξής:
«Ένα δύσκολο απόγευμα για τον Άρη. Πριν το ματς όλες αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε για να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά πήγαν αλλιώς τα πράγματα. Ξεκινήσαμε νωθρά και το γρήγορο 1-0 λειτούργησε αρνητικά για εμάς. Πέρα από την κλάση του Λυμπερόπουλου, που έδειξε ξανά ότι παραμένει παίκτης κλάσης, ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αν γινόταν το 2-1 με το δοκάρι στο 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανεβούμε και να μεταφέρουμε το ματς στο μισό γήπεδο για να βάλουμε γκολ. Υπήρχε, βέβαια, ρίσκο όπως πάντα. Δεν είχαμε προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους, αλλά δεν σκοράραμε κιόλας... Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και για εμάς είναι πραγματικά πολύ άσχημη ήττα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, η ΑΕΚ πρέσαρε και γι' αυτό κάναμε κάποιες βαθιές μπαλιές. Εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο ορθόδοξη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η ΑΕΚ πρέσαρε. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον 20-25 λεπτά να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά αν με τα δοκάρια σκοράραμε θα ξαναμπαίναμε στο ματς.

Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ μάς ανάγκασε να βγούμε περισσότερο μπροστά. Κυρίως κινδυνεύαμε από στημένες φάσεις. Η βαθμολογική κατάσταση και η ανάγκη να πάρουμε αποτέλεσμα μας κάνει περισσότερο νευρικούς. Οταν ένα σέντερ φορ είναι μέσα στις δύο φάσεις –αναφέρομαι στον Λυμπερόπουλο– είναι σαφές ότι το πρόβλημά μας ήταν ότι τα στόπερ δεν πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα.

Πάντα όταν μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης είναι πίσω βαθμολογικά και έχει μέτριες εμφανίσεις, υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό. Πιστεύαμε και θέλαμε να ανατρέψουμε τα πράγματα, αλλά δεν έγινε δυστυχώς. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα για να πάρουμε τα πάνω μας.

Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δεν θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Άρης.

Σίγουρα είναι εφιαλτική η στιγμή. Δεν το περίμενε κανένας με τις προϋποθέσεις που άρχισε η ομάδα. Ήταν σταθμός για μένα ο Άρης, περίμενα ότι θα κάναμε πολλά φέτος, αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση. Πρώτα από όλα το καταλογίζω στον εαυτό μου αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια απόδοση και βαθμολογική συγκομιδή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές ούτε στα χειρότερα όνειρά μου. Μας έχει γυρίσει, πάντως, την πλάτη και η τύχη ενώ έχουμε και δύο ματς λιγότερα. Αυτά, όμως, είναι δικαιολογίες.

Καλή τύχη στην ΑΕΚ και στον κ. Κωστένογλου».
πηγη: