To Blue Star Ithaki στη γραμμή Ραφήνα-Ανδρος-Τήνος-Μύκονος

blue star ithakiΗ Blue Star Ferries θέλοντας να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση της γραμμής Ραφήνας-Ανδρου-Τήνου-Μυκόνου, από τον Ιούνιο του 2011, δρομολογεί σ’ αυτή τη γραμμή το Blue Star Ithaki .
Το Blue Star Ithaki έχει ...
τη δυνατότητα καθημερινής εκτέλεσης περισσοτέρων του ενός δρομολογίων, ενώ ο χρόνος ταξιδίου συντομεύεται σημαντικά.
Συγκεκριμένα η διάρκεια ταξιδίου από ΡΑΦΗΝΑ θα είναι:
ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ 1 ώρα και 35’
ΓΙΑ ΤΗΝΟ 3 ώρες
ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ 3 ώρες και 45΄
Ταυτόχρονα η BLUE STAR FERRIES θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΣΥΡΟΣ–ΤΗΝΟΣ–ΜΥΚΟΝΟΣ με το πλοίο BLUE STAR NAXOS.
Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του νεότευκτου BLUE STAR DELOS αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ΜΑΪΟ του 2011 και το πλοίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ–ΠΑΡΟΥ–ΝΑΞΟΥ–ΙΟΥ–ΘΗΡΑΣ από τον ΙΟΥΝΙΟ του ίδιου έτους.
Το επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας περιλαμβάνει την κατασκευή και δεύτερου πλοίου, του BLUE STAR PATMOS, το οποίο θα δρομολογηθεί το 2012 σε γραμμές της Ακτοπλοΐας. Το πλοίο ήδη ναυπηγείται στα ναυπηγεία DAEWOO της Ν. Κορέας και η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Ο ως άνω επανασχεδιασμός των δρομολογίων ενισχύει σημαντικά τη θέση του Ομίλου ATTICA στις Ακτοπλοϊκές γραμμές, προσφέροντας ταυτόχρονα αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επιβάτες της ακτοπλοΐας και στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας.