Χασίς σε αποσκευές

Περισσότερα από 7 κιλά χασίς είχε στις αποσκευές του ένα άτομο το οποίο πρόλαβε να εξαφανιστεί παρά το κυνηγητό της Αστυνομίας.
Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. "στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου περιήλθε η πληροφορία  ότι επρόκειτο να...
πραγματοποιηθεί μεταφορά ναρκωτικών από άνδρα ή γυναίκα από Πειραιά στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί της  παραπάνω Υπηρεσίας μας, έθεσαν την ευρύτερη περιοχή του λιμανιού Ηρακλείου, υπό διακριτική επιτήρηση".
Ετσι στις 6.25 το πρωί "εντοπίστηκε να εξέρχεται του πλοίου της  γραμμής ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος έφερε μία βαλίτσα και μία τσάντα ώμου. Όταν οι Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πλησιάσουν για να τον ελέγξουν εκείνος πέταξε στο πεζοδρόμιο την βαλίτσα και την τσάντα ώμου την οποία έφερε και τράπηκε σε φυγή, εισερχόμενος   σε παρακείμενο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Παρά την πεζή καταδίωξή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην βαλίτσα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έξι τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία με περιεχόμενο ακατέργαστης Κάνναβης συνολικού μικτού βάρους -7.800- γραμμαρίων και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Ο δράστης αναζητείται ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου".